Het wordt een drukke bedoening op het kleine en smalle Heilig Hartplein in Sint-Truiden. Met de nationale pers en een schare fans zal Simon Mignolet gehuldigd worden. Hij ontving recent de Gouden Schoen, het hoogste goed binnen de voetbalwereld in ons land. Die andere Truienaar, Wouter Vrancken, verkozen tot trainer van het jaar, wordt opgeëist door zijn staf omdat KRC Genk zondag een zeer belangrijke wedstrijd speelt tegen Antwerp.

Alles staat klaar voor de huldiging van Truienaren Simon Mignolet en Wouter Vrancken. Zij werden respectievelijk verkozen tot Gouden Schoen en Trainer van het jaar. Om 17 uur wordt Simon verwacht op het podium op het Heilig Hartplein naast de hoofdkerk. Wouter Vrancken moet forfait geven omdat zijn ploeg KRC Genk zondag speelt tegen FC Antwerp.

Er wordt veel drukte verwacht in Sint-Truiden. Vrijdag werden er al toeristen gespot uit Brugge. Wie er niet kan bij zijn of wat van de drukte wil wegblijven kan rekenen op TruiensNieuws en TrudoFM. Onze reporters en fotografen zijn ter plaatse en sturen beelden door.

Foto © TruiensNieuws