Om hen een hart onder de riem te steken nodigt STVV de bewoners van Triamant uit om de openingsmatch tegen Standard bij te wonen. “Op deze manier kan iedereen de gedachten even verzetten op Stayen”, klinkt het joviaal.

Het Triamant-verhaal beroert heel wat families in Haspengouw. “STVV is een volksclub en in Haspengouw zorgen we voor elkaar”, steekt communicatieverantwoordelijke Bert Stas van wal. “Daarom nodigen we de inwoners en medewerkers van zorgcomplex Triamant uit om de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen gratis bij te wonen. Zo kunnen zij even ontspannen en de zinnen verzetten in deze bewogen periode.”

100 jaar

“De aanwezigheid van deze supporters op leeftijd kadert ook in het 100-jarig bestaan van STVV”, vervolgt Stas. “We zullen regelmatig een wedstrijd wijden aan een specifieke tijdsperiode in onze rijke geschiedenis. Aangezien Standard de openingswedstrijd is, blikken we naar aanleiding daarvan ook terug op de eerste decennia van STVV. Een periode die sommige inwoners van Triamant nog persoonlijk meegemaakt hebben.” Bij Triamant werd de uitnodiging alvast goed onthaald.