Een traditie waar straks nog weinig van overblijft: de supporters die tot in de vroege uurtjes de overwinning -of het puntenverlies- van STVV gaan bespreken in “De Kanarie”.

Vanaf vandaag komt daar verandering in. De supporters zijn bij thuismatchen nog welkom tot klokslag 00u00 en mogen dan naar de Rvue of een ander café verhuizen.

STVV haalt aan dat het deze maatregelen neemt om de overlast van de buurtbewoners tot een minimum te beperken in hun statement op de website:

STVV besliste om de openingsmomenten van het café te reduceren tot de wedstrijddagen van STVV en een aantal vastgelegde overlegmomenten van de supportersclubs. Gezien de club veel aandacht en energie steekt in het beperken van overlast voor de buurt, zeker na middernacht, is recent ook beslist om voor het café te werken met vaste sluitingstijden. Supporters die na die tijd nog verder willen vieren zijn altijd van harte welkom in de Rvue!

STVV.COM

De openingstijden zijn als volgt:

Bij thuiswedstrijden

  • Aftrap om 14.30 uur: open van 11.30 uur tot 20.00 uur;
  • Aftrap om 18.00 uur: open van 15.00 uur tot 22.00 uur;
  • Aftrap om 20.00 uur: open van 17.00 uur tot 00.00 uur;
  • Aftrap om 20.30 uur: open van 17.30 uur tot 00.00 uur.

Bij uitwedstrijden

In regel open vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot 2 uur na de wedstrijd, met uitzondering van verre verplaatsingen waarbij de bussen pas later dan 2 uur na het einde terugkeren.