stevens-caroline-3

©Mediahaspengouw

stevens-caroline-4

©Mediahaspengouw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De 40-jarige Caroline Stevens heeft gedurende 20 jaar les gegeven aan jongeren bij Hasp-O Zepperen. De laatste jaren was zij één van de drijvende krachten achter de mini-ondernemingen in de school. Door deze ervaring zag ze een nieuwe uitdaging wel zitten en startte onlangs met haar zaak: Leon et Leonie Kinderboutique

Leon et Leonie Kinderboutique
Zoek je een leuk assortiment van kinderkleding voor jongens en meisjes? Dan moet je zeker bij Leon et Leonie Kinderboutique zijn.

Leon et Leonie bieden veel variatie in hun collecties. Je vindt er modieuze en traditionele kleding van bekende en ook minder bekende merken, kleding voor speciale gelegenheden en alledaagse. Jij wilt toch ook dat je kids groeien in stijl en dit met kleding aan betaalbare prijzen!

Met hun trendy kleren voor jongens en meisjes zijn ze de mooiste kledingwinkel voor kinderen tussen 3 en 16 jaar en… hun assortiment breidt nog steeds uit.

Wens je op de hoogte te blijven van de trends in de kindermode, volg dan de facebookpagina Leon et Leonie Kinderboutique.

Indien je liever rustig via het internet een bestelling wilt plaatsen, dan kan dit via de webshop Kinderkleding Leon et Leonie.

stevens-caroline

©Mediahaspengouw

Contactgegevens
Gsm: 0479 90 61 95
e-mail: info@leonetleonie.be
Website: Kinderkleding Leon et Leonie
Instagram: Leon et Leonie Kinderkleding
Facebook: Leon et Leonie Kinderboutique

Openingsuren
Dinsdag: 16-18
Woensdag: 13-18
Donderdag: 16-18
Vrijdag: 16-18
Zaterdag: 10-17
Zondag en Maandag gesloten
Of  …op afspraak