Wie wilt er niet in Zuiderse sferen vertoeven en genieten van de overheerlijke Italiaanse gastronomie. Nu we niet meer zoals vroeger kunnen reizen naar La Bella Italia, halen we het toch gewoon naar Sint-Truiden.

pizza-pasta-e-basta-2-2

©Mediahaspengouw

Pizza Pasta e Basta is het welgekende Italiaanse restaurant, gelegen op de Naamsesteenweg 27 te Sint-Truiden, gekend voor haar Italiaanse specialiteiten en lekkere drankjes.  De reservaties lopen volop binnen nu de terrasjes in Sint-Truiden terug opengaan.

pizza

©Mediahaspengouw

Wat doet Pizza Pasta e Basta
Zoek je lekkere Italiaanse gerechten om af te halen, of wens je liever te terrassen of… wie weet… binnenkort een restaurantje te doen, dan ben je zeker op het juiste adres.

Wie kent de menu’s nog niet van Michelle Rorato die met verse ingrediënten bereid zijn en waar grote liefde insteekt. U wilt toch ook eens variëren en genieten van de diverse Pizza’s en Pasta’s.

Als je aan een terrasje denkt, dan moet je natuurlijk ook een Italiaans wijntje of eens een homemade Limoncello ter harte nemen. Door de prachtige Italiaanse dranken aan te bieden, hopen ze bij Pizza Pasta e basta je mee te kunnen nemen in de prachtige Italiaanse sferen.

pizza-2-wijn

©Mediahaspengouw

Hoe Pizza Pasta e Basta bereiken?
Ken je het adres nog niet dan alvast hier een plannetje  Locatie – Pizza Pasta e Basta
Je kunt Pizza Pasta e Basta volgen op haar Facebookpagina. Zo blijf je steeds op de hoogte van allerlei nieuwigheden en wedstrijden. Cadeaubonnen kun je steeds aanvragen waardoor je andere mensen plezier kunt doen om Pizza Pasta e Basta beter te leren kennen.

pizza-1

©Mediahaspengouw

Contactgegevens
Pizza Pasta e Basta, Naamsesteenweg 27, 3800 Sint-Truiden, tel: 011 69 49 69,
e-mail: sinttruiden@pizzapastabasta.be, website: www.pizzapastabasta.be, Instagram: Pizza Pasta e Basta, Facebook:  Pizza, Pasta e Basta Sint-Truiden.

pizza-5-olie

©Mediahaspengouw