Iedereen kent wel de tank- en oplaadstations van Q8. Wie gaat er niet eens tanken en begeeft zich dan in de Delhaize Shop & Go of Panos shops in één van de Q8 stations? De derde plek tussen werk en thuis?

Elke dag als we naar ons werk gaan nemen we onderweg een heerlijke koffie mee voor onszelf of om te delen met onze vrienden en… waarom niet van de Q8 shops?

Zij hebben grootse plannen en zullen in de nabije toekomst samenwerken met Starbucks. Wie wenst er geen gebruik te maken van een selectie uit de beste koffiebonen ter wereld. Starbucks valt al langer in de smaak van de Belgische koffieliefhebbers en biedt meer dan 120 koffie-combinaties aan met keuze uit verschillende koffiebonen, soorten melk, toevoeging van smaakjes, … Ook ijskoffies of Veranda Blend met tonen van cacao behoren tot de mogelijkheden. Aan keuze zal het in elk geval niet ontbreken.

Door een nieuw partnership met Starbucks wilt Q8 zich samen met haar partners versterken op de markt en kwalitatieve, verse producten van sterke merken aanbieden op één plek.

Tegen deze zomer zou Starbucks verkrijgbaar zijn in de coffee corners aan de Q8 tankstations.

starbucks2