Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com)

Inger Missotten is een 32-jarige commerciële vrouw die getrouwd is met Peter Coel en 3 lieve kindjes ter wereld heeft gebracht. Ze baten samen The Cooking, Hangar-C en Bar-C uit. Daarnaast distilleren ze dranken onder de naam Blosm.

Inger
Inger studeerde Marketing aan de Hogeschool te Leuven. Zij is de drijvende en commerciële kracht achter The Cooking, Bar-C, Hangar-C en Blosm. Zij helpt met de voorbereiding en organisatie van evenementen zoals een trouw of een bedrijfsfeestje op maat.

Haar man Peter Coel zorgt voor culinaire hoogstandjes. Hij volleerde zich in Sint-Martinus en Ter Duinen en stampte op 22-jarige leeftijd een cateringzaak uit de grond. De eerste vestigingsplaats was Wilderen, maar daar werd het snel te klein waardoor een verhuis naar Heers een noodzaak werd. In Wilderen is er nog enkel het afhaalpunt voor cateringmaaltijden op de Zoutleeuwsesteenweg 174.

The Cooking
13 jaar geleden zijn Inger en Peter hun cateringzaak begonnen in Heers-Gutschoven. De zaak werd al vlug een succes. Dit kon ook niet anders als je met dagverse voeding werkt die je met veel liefde verwerkt tot de heerlijkste gerechten. Wie houdt er niet van eens lekker niets doen en te genieten van culinair eten.

Hangar-C
In hun prachtige locatie te Heers bouwde Inger en Peter ook een feestzaal. Deze kreeg de naam Hangar C. Zoek je een nieuwe en stijlvolle locatie of zaal voor een feestje, meeting of event, dan kun je zeker terecht in Hangar-C. Dit kan voor mooie en intieme momenten zoals geboortes, huwelijken, rouwmaaltijden, communie- en lentefeesten, brunches, bedrijfsevents…

Distillery
Naast de zaal bevindt zich ook een Distillery. Wat zou je ervan vinden om een workshop tasting in te richten en te proeven van Blosm Maribelle, Sweet Sensation, Vermouth Gold of Red, Citrus en Lemongrass, 100% Apple, Rhubarb & Basil, Brandy of Vodka?

Er is ook ontsmettingsalcohol op de markt gebracht. Deze werd gratis verstrekt tijdens Covid-19 . Dit is een nicheproduct en kan nu eveneens verkregen worden.

Bar-C (pop-up zomerbar in hangar-C
Zit je liever buiten in de zomer- en gastro-bar dan is er de mogelijkheid om tijdens de zomermaanden zich te installeren aan Bar-C. Je kunt er onder een eventtent genieten van allerlei drankjes of tapas of… indien je je eens lekker wenst te ontspannen, dan kun je zich begeven naar de ligweide. Deze gelegenheid is iedere zaterdag open van 14u – 24u en zondag van 12u – 24u.

Contactgegevens
The Cooking, Nieuwe Steenweg 229A, 3870 Heers, tel: +32 11 68 51 90, info@thecooking.be, http://thecooking.be, www.facebook.com/TheCookingCatering1/

Bar-C, Nieuwe Steenweg 229A, 3870 Heers, tel: +32 11 68 51 90, https://www.bar-c.eu/

Hangar C, Nieuwe Steenweg 229A, 3870 Heers, tel: +32 11 68 51 90, info@hangarc.be, www.hangarc.be, www.facebook.com/HangarC.Eventlocatie/

Co&Co Distillery, Blosm, Nieuwe Steenweg 229A, 3870 Heers, tel: +32 11 68 51 90, info@blosm.be, https://blosm.be/