Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com)

Steven Godfroid heeft gedurende 10 jaar opleidingen gevolgd in verdedigingstechnieken en heeft in 2016 de vereniging KMFS opgericht. Als instructeur is Steven in het bezit van verschillende certificaten in verdedigingstechnieken (Krav Maga, mesvechten, schieten, …).

KMFS is een Truiense vereniging die iedere burger uit Sint-Truiden en omstreken technieken wilt aanleren om zichzelf te verdedigen en hiermee leert om te gaan. Dit kan van jong tot oud. KMFS doet dit vooral door Krav Maga te promoten.

Krav Maga – No Ref – No Rules – No Tap Outs
Krav Maga is een sport waarbij je zelfverdedings – en closecombattechnieken aanleert… maar het is nog veel meer dan dit… Het leert je een attitude aan waarbij je deze techniek enkel uit noodzaak gebruikt om je te verdedigen en onder de knie krijgt door training…

De Krav Maga methode is ontwikkeld voor de Israëlische Verdedigingsmacht en veiligheidsdiensten. Door de jaren heen is deze aangepast voor gebruik door burgers om je te verdedigen in het dagelijkse leven.

Iedereen, jong en oud, man en vrouw of andere, kan Krav Maga succesvol toepassen, ongeacht de lichamelijke mogelijkheden van de betrokkene.

De sterkte van Krav Maga zit in de natuurlijke technieken die gemakkelijk aan te leren zijn door middel van de methodes die KMFS u aanleert.

Bent u soms eens aangevallen op straat? Wordt uw kind gepest op school? Kunt u zich niet verdedigen als u op de grond ligt? Kan ik de slagen niet vermijden van de tegenstander? Wat doe ik met een wurggreep of een gewapende aanval? …

KMFS geeft trainingen aan de jeugd (1e leerjaar – 15 jaar) en aan ouderen (vanaf 15 jaar tot 100 jaar).

De trainingen gaan door elke maandag voor de kids tussen 18u30 en 19u30 (niet in de schoolvakanties).  Voor volwassenen zijn er opleidingen voorzien op maandag tussen 19u30 en  21u00.  De trainingen starten vanaf maandag 6 juli terug in de Zoutstraat 46 (Oud Atheneum) te Sint-Truiden.

Hierbuiten kunnen nog sessies aan bedrijven, scholen, … of in privéverband gegeven worden.

Wens je eens kennis te maken met KMFS, geniet dan van de maand van de sportclub in september. Iedere maandag van september mag je gratis kennismaken met de vereniging en meetrainen. U wenst toch ook een veilig leven.

Contactgegevens
KMFS, Keep My Family Safe, Steven Godfroid, www.kmfs.be, Facebook KMFS