Met een mix van opwinding en anticipatie kondigt Zepperen-Brustem A hun nieuwste aanwinst aan voor het komende voetbalseizoen. Bart Janssens, een bekende naam in de voetbalwereld, zal het roer overnemen als hoofdcoach van de ploeg vanaf het seizoen 2024-2025.

De ervaren Janssens brengt een schat aan expertise met zich mee, die hij heeft opgedaan tijdens zijn indrukwekkende carrière. Als voormalig T2 bij KV Mechelen en T1 bij Verbroedering Geel heeft hij bewezen een stempel te kunnen drukken op elk team waar hij bij betrokken is. Momenteel schittert hij als hoofdcoach bij Dessel Sport, maar vanaf volgend seizoen zal zijn focus liggen op het versterken van Zepperen-Brustem A. De overeenkomst met Bart Janssens is vastgelegd voor een periode van twee seizoenen, waardoor de club kan profiteren van zijn leiderschap en strategisch inzicht op de lange termijn.

Sportieve staf

Naast Janssens zullen Steve Corswarem en Govert Boyen blijven bijdragen aan de sportieve staf, waardoor de continuïteit gewaarborgd blijft en de ploeg kan blijven bouwen op de sterke fundamenten die zijn gelegd. Met deze veelbelovende toevoeging aan het team, gekoppeld aan de bestaande talenten en passie voor het spel, staat Zepperen-Brustem A klaar om een ​​nieuwe fase in te gaan vol uitdagingen en triomfen. De supporters kunnen niet wachten om het nieuwe seizoen te zien ontvouwen onder de leiding van Bart Janssens en zijn team.