Met de gloednieuwe show ‘Rock the Circus’ en tal van (buitenlandse!) topacts komt circus Barones gedurende de volledige paasvakantie naar Hasselt. Artiesten van maar liefst 10 verschillende nationaliteiten worden verenigd in een 2 uur durende voorstelling, die geen moment zal doen vervelen.

Na een succesvolle tournee met meer dan 150.000 bezoekers in 2022, presenteert Circus Barones dit jaar een geheel nieuwe show onder de noemer ‘Rock the Circus’. Het circus staat in Vlaanderen al langer bekend als de absolute top. Telkens pakken ze met nieuwe shows uit die massa’s volk lokt. “Deze keer zal de spanning te snijden zijn met de flitsende messen- en kruisboogact van Harley Quinn en de Joker”, vertelt men bij circus Barones. “Onze Zuid-Amerikaanse waaghals Leo Navas vliegt dit jaar door de nok van onze circustent met een bij ons nog nooit eerder vertoond luchtnummer. En ook onze honden, geiten en katten zijn opnieuw van de partij. Verder zal Miss Veronica ongekende hoogtes opzoeken in onze circustent, hangend aan haar eigen haar, zweeft ze door de tent.”

(Lees verder onder de foto’s)

Buitenlandse topacts

Circus Barones pakt uit met een indrukwekkende reeks van buitenlandse topacts. “Als je ziet hoe onze Hongaarse Jennifer Szilágyi balanceert op het slappe koord, dat is om rillingen van te krijgen. We hebben ook de charismatische tempojongleur Dante Rodriguez kunnen strikken die met gemak tot wel 8 ringen in de lucht laat ronddollen. En het Duo Wolf komt uit Tsjechië. Zij vertonen hun kunsten aan de strapaten, een vorm van luchtacrobatiek die naast lenigheid, vooral veel kracht vereist. We zijn enorm trots dat we het trio Csaszar uit Boedapest hebben weten te strikken. Hun saltorijke wipplanknummer schitterde reeds wereldwijd in de meest gerenommeerde circussen.” Naast deze reeks indrukwekkende kleppers valt circus Barones voor wat de humor betreft terug op het vertrouwde clownstrio Los Patatos. “Ook zij komen met nieuwe acts”, klinkt het.

Circus Barones is momenteel het enige traditionele circus dat erkend en ondersteund wordt door het departement Cultuur van de Vlaamse Gemeenschap. “We zijn erg trots op onze nieuwe show ‘We will rock you’. Over deze nieuwste productie zal nog lang nagepraat worden”, besluit men bij Circus Barones.

“WE WILL ROCK YOU” – van zaterdag 1 april 2023 t/m zondag 16 april 2023 te Hasselt op het Kolonel Dusartplein.

Ticketverkoop via www.circusbarones.com

Voorstellingen:

Zaterdag 1 april om 15u en om 18u

Zondag 2 april om 15u

Maandag 3 april om 15u

Dinsdag 4 april om15u

Woensdag 5 april om 15 u

Donderdag 6 april om 15u

Vrijdag 7 april om 15u en om 18u

Zaterdag 8 april om 15 u

Zondag 9 april  om 15 u

Maandag 10 april om 15u

Dinsdag 11 april om 15u

Woensdag 12 april om 15u

Donderdag 13 april om 15u

Vrijdag 14 april om 15u en om 18u

Zaterdag 15 april om 15u

Zondag 16 april om 11u