Vandaag werkte Katrien Herck het project bij de Jorishoeve in Boekhout af! Binnenkort kan je er genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op deze bloesemboom.
Katrien Herck heeft een naam die in Sint-Truiden klinkt als een kunstenaar. Zij is creatief met verf van A tot Z, maakt muurschilderingen,  raamschilderingen,  schilderijen in opdracht – kindergrime meet haat Studiomika (0499 60 96 59).
“Dank je wel! Ik ben trots dat ik dit voor jullie mocht maken”, schrijft ze op haat FB-pagina, en jullie, dat zijn Elfi en Herméan Vanmarsenille uit Boekhout. Daar baten ze een landbouwbedrijf uit maar vertellen ook aan iedereen over het hele proces van de fruitteelt tijdens alle seizoenen. Je maak op de Jorishoeve in Boekhout kennis met de wereld van de appelen en de peren en geniet tevens van een hapje en drankje op hun gezellig terras…  Daar  maakte Katrien Herck een reuzengrote muurschildering met een bloesemboom, zodat je in Boekhout vanaf nu het jaar rond kan genieten van de lokale bloesems.
Je kan de Jorishoeve bezoeken elke zaterdag in april en september. Elke zaterdag in april rondleiding met gids in de boomgaarden om 14u & 15u. In september om 15 uur. Daarnaast is ons bedrijf ook te bezoek na afspraak. Elfi gidst u in elk seizoen door de prachtige boomgaarden in het idyllische dorpje Boekhout in hartje Haspengouw. Zij vertelt boeiende verhalen van bloesem tot oogst in een live decor. Het bedrijf is ook te bezoek van maart tot oktober na afspraak voor privé groepen. En natuurlijk is hun brasserie en fietsterras weer open, zo gauw het weer mag van corona!

Na afspraak kan u het bedrijf bezoeken voor groepen vanaf 8 personen. U krijgt een privé rondleiding met gids door de boomgaarden en een aperitief aangeboden bij aankomst. Graag voor of na uw rondleiding genieten van een streekgebonden lunch of picknick, ook dat kan!

Maak een afspraak met Elfi. Hier kan dat.

Contact

Elfi Philippaerts
Boekhoutstraat 35
3890 Gingelom (Boekhout)
0
497 48 30 25