LAGO Sint-Truiden Bloesembad introduceert een nieuw concept om bezoekers overdag te laten ontspannen in het zwemparadijs en de wellnesszone. Tijdens het relaxzwemmen staat zorgeloos genieten met kleine kinderen of heerlijk tot rust komen in de wellnesszone centraal. Het Bloesembad opent daarom tijdens de week al om 8.30 uur.

Terwijl LAGO Sint-Truiden in het weekend de nadruk legt op snelle avonturen in de glijbanen en adrenaline in de wildwaterbaan, verandert het zwembad tijdens de week in een oase van rust. De kinderbaden, golfslagbad, warme lagune, buitenbad en wellnesszone zijn sinds maandag 15 april open vanaf 8.30 uur. Omdat de glijbanen en wildwaterbaan pas vanaf 16 uur (op woensdag en tijdens de Waalse schoolvakanties vanaf 13 uur) openen, kunnen Truienaars zorgeloos en in alle rust ontspannen met het gezin. Bert Thijs, centrummanager LAGO Sint-Truiden Bloesembad verduidelijkt: “Het relaxzwemmen is het ideale moment om met de jongere wateravonturiers te vertoeven in heerlijk warm water van het speelse kinderbad en warme lagune. Samen genieten van quality time, samen beleven, samen spelen, samen op ontdekking, … en dat in een rustige en veilige zwembadomgeving.”

Ontsnappen

LAGO Sint-Truiden biedt daarnaast voor volwassenen een scala aan ontspanningsmogelijkheden in de wellnesszone. “Dat is relaxen in de sauna, stoom afblazen in de hamam, genieten van de bubbels in de warme lagune en de voordelen ontdekken van drijven in het unieke zoutbad.”

Nieuw zijn de opgietsessies op donderdagavond, telkens om 20 uur en om 20.45 uur. Tijdens de sessies (15 minuten) wordt de luchtvochtigheid verhoogd en worden er etherische oliën verspreid via zwaaitechnieken. “Dat wordt het ultieme ontspanmomentje tijdens een drukke werkweek”, besluit Bert Thijs.

Reserveer je tickets snel en eenvoudig via de webshop op www.lago.be/sint-truiden

Beeld © LAGO