Het meest swingende koor van Sint-Truiden bereidt zich voor op hun komende eigen productie ‘doodGRAAG’. Ze doen dit met volle overgave om een prachtig resultaat te brengen in het Cultureel Centrum De Boogaard te Sint-Truiden op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni.

Het wordt weer een volledig eigen productie met veel zang natuurlijk, maar ook met een verhaal rond een kunstenaar die worstelt met donkere gevoelens. Graffiti en airbrush-artiest Jo Beerden van JeeBee_brush uit Nieuwerkerken zal live op het podium zijn kunstwerk maken waarin hij die gevoelens weergeeft. “Gaandeweg, en met de hulp van het koor, zal je als toeschouwer de evolutie naar een beter toekomstbeeld zien en horen. Popkoor Vocal4’s zal immers een volledig kleurenpallet aan moderne songs brengen om die toekomst kleuriger te maken.”

popkoor Vocal4's    popkoor Vocal4's     popkoor Vocal4's

De repetities verlopen vlot onder leiding van dirigent Dirk-Jan Kerris en regisseur Johnny Weustenraed. Zoals we gewoon zijn van het popkoor zal een live band de zangers begeleiden tijdens de voorstelling. Op de vraag waarom ‘doodGRAAG’ antwoordt voorzitter Veronique: “Ons koor wil dit jaar ‘doodgraag’ terug zingen, nadat we twee jaar geen activiteiten hebben kunnen ondernemen. Ons concert ‘doodGRAAG’ verwijst naar de afgelopen coronaperiode waaruit blijkt dat de maatschappij nood heeft aan sociaal contact en doodgraag samen komt.”

jo beerdenKunstenaar Jo Beerden

 

Tickets zijn vanaf nu te verkrijgen bij de leden of via hun website www.popkoorvocal4s.be