Show- en podiumbeest Phil Kevin start in september met een show- en feestzaal in Sint-Truiden. Het witte huis krijgt de naam ‘La Casita’ mee en wil vooral inzetten op optredens met artiesten. Het wordt ook de nieuwe thuisbasis voor de trouwe fans van Phil.
“Met enige trots wil ik jullie verklappen dat we vanaf september van start gaan met een show- en feestzaal hier in Sint-Truiden”, vertelt zanger en Truienaar Phil Kevin trots. “Het wordt een wit huisje op een geweldige locatie met de naam La Casita. “Het wordt mijn nieuwe thuisbasis voor ‘De Kevin’s Club’, mijn clubhuis. Maar ik wil zeker ook inzetten op shows en op optredens met artiesten.” Phil Kevin mikt vooral op 30-plussers die nog graag een stapje in de wereld zetten. Daarnaast komen er dagshows voor senioren.
Verder wil de gevierde zanger zijn Casita verhuren voor huwelijks- en verjaardagsfeestjes. “Organiseren  kan je zelf doen, maar wij staan paraat met onze all-in formule met onze ondersteuning. De exacte startdatum ken ik nog niet, maar dat moet ergens in september zijn.” De locatie kennen we ondertussen wel; dat wordt Ordingen-Dorp nummer 46. En zo heeft Sint-Truiden er een feestzaal bij.