Het LAGO-Bloesembad is bij de Truienaren erg in trek als zomers zwemparadijs. Met het uitgebreide aanbod aan buitenactiviteiten trekken jongeren en gezinnen maar wat graag naar het subtropisch zwembad. Verkoeling zoeken, een hindernissenparcours afleggen of op de foto met Ollie, de mascotte, of deelnemen de WaiWai kampjes, het kan er allemaal.

 

“De voorbije maand juni hebben we al mogen proeven van subtropische weersomstandigheden”, steekt Bert Thijs, centrummanager van LAGO Sint-Truiden Bloesembad, van wal. “We willen deze zomer het alternatief zijn voor wie het gedoe met files richting de kust beu is. We verwelkomen de gezinnen graag voor een zalige zwemuitstap. Of er nu zomers regenweer voorbijraast of de thermometer meer dan 30°C aanduidt, dankzij het all-weather aanbod ervaren gezinnen eindeloos plezier. Voor verkoeling hoef je niet ver te rijden en ook wanneer je op zoek bent naar indoor pret is LAGO hét geschikte uitje.”

Het Bloesembad voorziet extra zomeractiviteiten. “Ons zomerprogramma denkt aan iedereen. De kleintjes ontmoeten graag Ollie de mascotte, en voor de oudere kinderen ligt de uitdaging van het hindernissenparcours in de zwemvijver op hen te wachten. Verder is er de ruimtereis, de onderwaterwerelden en de roetsj van de buikschuifglijbaan in openlucht. Wie het wat rustig aan wil doen kan genieten op de ligweide met ligzetels. Het WaiWai kampje leert de kleintjes wennen aan het water en leert hen ook zwemmen.” Thijs heeft het volledige vakantie aanbod op de website geplaatst. Die kan je raadplegen via de link https://www.lago.be/sint-truiden