Om de komst van de nieuwe Toyota Yaris extra in de kijker te zetten, organiseert Toyota Jenaer komende week van 21 september tot 27 september 2020 een heuse “ontdekkingsweek”.

Top in zijn segment

De Toyota Yaris is al jaren een verkoopstopper in zijn segment, dit komt vooral door zijn unieke kenmerken.
Het interieur van de Yaris voelt ruim aan, ondanks zijn compacte uiterlijk. Passagiers hebben hierdoor toch voldoende ruimte, maar het blijft toch steeds makkelijk parkeren in de drukke binnensteden.

Hybride uitvoering

De belangrijkste aandrijving van de Yaris is ongetwijfeld deze in de hybride uitvoering. Door de hoogstaande technologie, waarin Toyota al jarenlang marktleider is. (denk maar aan de Toyota Prius) kan u tot 130 km/h elektrisch rijden.
Bovendien laadt de batterij zichzelf verder op terwijl u aan het rijden bent. Zonder meer heeft dit een positief effect op het verbruik!

Rijden zonder zorgen

Bijzonder is dat Toyota als één van de weinige merken standaard 5 jaar garantie geeft.
Op de batterij is dit zelfs 10 jaar (!). Hierdoor rijdt u de komende jaren zonder zorgen in een auto die klaar is voor de toekomst.

Uitzonderlijke lanceringsaanbiedingen en stockkortingen op het volledige gamma

Tijdens de lanceringsweek kan u genieten van extra voordelige aankoopvoorwaarden op de Yaris.
Mocht uw interesse toch eerder liggen bij één van de andere modellen, dan heeft Toyota Yenaer ook goed nieuws, want ook op andere modellen gelden uitzonderlijke stockkortingen!

Praktisch:

Toyota Jenaer

Duifhuisstraat 4370
3800 Sint-Truiden
Tel. 011/70 12 00
Jenaer.sinttruiden@toyotabelgium.net