Toyota Jenaer houdt ontdekkingsweek nieuwe Toyota Yaris, ook met stockkortingen op het volledige gamma!

Advertorial

Om de komst van de nieuwe Toyota Yaris extra in de kijker te zetten, organiseert Toyota Jenaer komende week van 21 september tot 27 september 2020 een heuse “ontdekkingsweek”.

Top in zijn segment

De Toyota Yaris is al jaren een verkoopstopper in zijn segment, dit komt vooral door zijn unieke kenmerken.
Het interieur van de Yaris voelt ruim aan, ondanks zijn compacte uiterlijk. Passagiers hebben hierdoor toch voldoende ruimte, maar het blijft toch steeds makkelijk parkeren in de drukke binnensteden.

Hybride uitvoering

De belangrijkste aandrijving van de Yaris is ongetwijfeld deze in de hybride uitvoering. Door de hoogstaande technologie, waarin Toyota al jarenlang marktleider is. (denk maar aan de Toyota Prius) kan u tot 130 km/h elektrisch rijden.
Bovendien laadt de batterij zichzelf verder op terwijl u aan het rijden bent. Zonder meer heeft dit een positief effect op het verbruik!

Rijden zonder zorgen

Bijzonder is dat Toyota als één van de weinige merken standaard 5 jaar garantie geeft.
Op de batterij is dit zelfs 10 jaar (!). Hierdoor rijdt u de komende jaren zonder zorgen in een auto die klaar is voor de toekomst.

Uitzonderlijke lanceringsaanbiedingen en stockkortingen op het volledige gamma

Tijdens de lanceringsweek kan u genieten van extra voordelige aankoopvoorwaarden op de Yaris.
Mocht uw interesse toch eerder liggen bij één van de andere modellen, dan heeft Toyota Yenaer ook goed nieuws, want ook op andere modellen gelden uitzonderlijke stockkortingen!

Praktisch:

Toyota Jenaer

Duifhuisstraat 4370
3800 Sint-Truiden
Tel. 011/70 12 00
Jenaer.sinttruiden@toyotabelgium.net

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Advertorial
Stadsfixer stunt: “Vandaag bestellen is voorinspuiting natuursteen gratis – Tot en met 15/10 betaal je de kleine prijs”

Stadsfixer gaat nog een laatste keer stunten voor het schoonmaken van de graven. Wie vandaag bestelt, krijgt de voorinspuiting voor de natuursteen van het graf gratis! Tot en met 15/10 kan je nog steeds bestellen voor een kleine prijs. Meer info vind je in het Facebook bericht hieronder of via …

Advertorial
Krantenwinkel “De Oude Post” is verzamelplaats voor Lotto winnaars

Het viel ons op afgelopen week. Tot 3 maal toe binnen een maand tijd kwam er een berichtje voor bij van “De Oude Post” dat er wederom een Lotto winnaar was! Oké het zijn niet de grootste bedragen, maar 500 Euro extra deze maand, daar is toch iedereen tevreden mee?  …

Advertorial
Allerheiligen binnen 2 maanden: Reserveer nu voor de opfriswerken aan het graf van je geliefde!

Over 2 maanden is het reeds Allerheiligen, de drukste periode op kerkhoven en graven. Vele personen wensen tegen dan het graf van hun geliefde tiptop in orde te hebben. Stadsfixer staat je hier mee bij. Stel je werken dus niet uit tot de laatste weken voor Allerheiligen, maar doe nu …

%d bloggers liken dit: