Wereldlichtjesdag op zondag 12 december. Elk jaar wordt op de tweede zondag van december Wereldlichtjesdag gehouden. Op die dag steken mensen om 19u00 uur lokale tijd overal ter wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis van overleden kinderen.
Het maakt niet uit hoe oud het kindje was, of hoe lang het geleden is. Door de kaarsjes minstens ÊÊn uur te laten branden, ontstaat een warm teken van steun en verbondenheid met iedereen die een kind herdenkt.
We willen graag alle ouders, familie en vrienden van een overleden kind een hart onder de riem steken. We vragen daarom aan alle inwoners van Heers om een theelichtje in een bokaaltje of ander kaarsje voor de woning te zetten op 12 december om 19u00. Met deze actie willen we ook iedereen attent maken op het mooie monument in de vorm van een vlinder dat we geplaatst hebben in de Paardskerkhofstraat ter nagedachtenis van overleden kinderen.
𝘏đ˜Ļ𝘭đ˜ĸđ˜ĸ𝘴 đ˜ģđ˜ĸ𝘭 𝘩đ˜Ļđ˜ĩ đ˜Ŗđ˜Ļđ˜ģđ˜Ēđ˜¯đ˜¯đ˜Ēđ˜¯đ˜¨đ˜´đ˜Žđ˜°đ˜Žđ˜Ļđ˜¯đ˜ĩ đ˜°đ˜¯đ˜Ĩđ˜Ļđ˜ŗ 𝘮đ˜ļđ˜ģđ˜Ēđ˜Ŧđ˜ĸ𝘭đ˜Ļ đ˜Ŗđ˜Ļ𝘨đ˜Ļ𝘭đ˜Ļđ˜Ēđ˜Ĩđ˜Ēđ˜¯đ˜¨ đ˜ĸđ˜ĸđ˜¯ 𝘩đ˜Ļđ˜ĩ đ˜Žđ˜°đ˜¯đ˜ļ𝘮đ˜Ļđ˜¯đ˜ĩ đ˜¯đ˜Ēđ˜Ļđ˜ĩ đ˜Ŧđ˜ļđ˜¯đ˜¯đ˜Ļđ˜¯ 𝘱𝘭đ˜ĸđ˜ĸđ˜ĩ𝘴𝘷đ˜Ēđ˜¯đ˜Ĩđ˜Ļđ˜¯ đ˜Ĩ𝘰𝘰đ˜ŗ đ˜Ĩđ˜Ļ 𝘩đ˜ļđ˜Ēđ˜Ĩđ˜Ē𝘨đ˜Ļ 𝘤𝘰đ˜ŗđ˜°đ˜¯đ˜ĸđ˜ŗđ˜Ļ𝘨đ˜Ļ𝘭𝘴. 𝘞đ˜Ļ 𝘩𝘰𝘱đ˜Ļđ˜¯ đ˜Ĩđ˜ĸđ˜ĩ đ˜Ēđ˜Ļđ˜Ĩđ˜Ļđ˜ŗđ˜Ļđ˜Ļđ˜¯ đ˜ģđ˜Ēđ˜Ģđ˜¯ đ˜Ŧđ˜ĸđ˜ĸđ˜ŗ𝘴đ˜Ģđ˜Ļ đ˜Ŗđ˜ļđ˜Ēđ˜ĩđ˜Ļđ˜¯ 𝘷𝘰𝘰đ˜ŗ 𝘩đ˜Ļđ˜ĩ 𝘩đ˜ļđ˜Ē𝘴 đ˜ģđ˜ĸ𝘭 đ˜Ŗđ˜ŗđ˜ĸđ˜¯đ˜Ĩđ˜Ļđ˜¯ 𝘰𝘮 đ˜ĩ𝘰𝘤𝘩 𝘴đ˜ĸ𝘮đ˜Ļđ˜¯ 𝘴đ˜ĩđ˜Ē𝘭 đ˜ĩđ˜Ļ 𝘴đ˜ĩđ˜ĸđ˜ĸđ˜¯ đ˜Ŗđ˜Ēđ˜Ģ đ˜Ĩđ˜Ļ 𝘰𝘷đ˜Ļđ˜ŗ𝘭đ˜Ļđ˜Ĩđ˜Ļđ˜¯ đ˜Ŧđ˜Ēđ˜¯đ˜Ĩđ˜Ļđ˜ŗđ˜Ļđ˜¯.
Kan een afbeelding zijn van vuur en de tekst 'We branden een kaars voor alle kinderen die ons zijn ontvallen Wereldlichtjesdag Wereldlich'
16
3 keer gedeeld
Leuk

Opmerking plaatsen
Delen