Wereldlichtjesdag op zondag 12 december. Elk jaar wordt op de tweede zondag van december Wereldlichtjesdag gehouden. Op die dag steken mensen om 19u00 uur lokale tijd overal ter wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis van overleden kinderen.
Het maakt niet uit hoe oud het kindje was, of hoe lang het geleden is. Door de kaarsjes minstens één uur te laten branden, ontstaat een warm teken van steun en verbondenheid met iedereen die een kind herdenkt.
We willen graag alle ouders, familie en vrienden van een overleden kind een hart onder de riem steken. We vragen daarom aan alle inwoners van Heers om een theelichtje in een bokaaltje of ander kaarsje voor de woning te zetten op 12 december om 19u00. Met deze actie willen we ook iedereen attent maken op het mooie monument in de vorm van een vlinder dat we geplaatst hebben in de Paardskerkhofstraat ter nagedachtenis van overleden kinderen.
𝘏𝘦𝘭𝘢𝘢𝘴 𝘻𝘢𝘭 𝘩𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘻𝘪𝘯𝘯𝘪𝘯𝘨𝘴𝘮𝘰𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘮𝘶𝘻𝘪𝘬𝘢𝘭𝘦 𝘣𝘦𝘨𝘦𝘭𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘢𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘮𝘰𝘯𝘶𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘱𝘭𝘢𝘢𝘵𝘴𝘷𝘪𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘩𝘶𝘪𝘥𝘪𝘨𝘦 𝘤𝘰𝘳𝘰𝘯𝘢𝘳𝘦𝘨𝘦𝘭𝘴. 𝘞𝘦 𝘩𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘪𝘦𝘥𝘦𝘳𝘦𝘦𝘯 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘬𝘢𝘢𝘳𝘴𝘫𝘦 𝘣𝘶𝘪𝘵𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘩𝘶𝘪𝘴 𝘻𝘢𝘭 𝘣𝘳𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘰𝘮 𝘵𝘰𝘤𝘩 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘴𝘵𝘪𝘭 𝘵𝘦 𝘴𝘵𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘥𝘦 𝘰𝘷𝘦𝘳𝘭𝘦𝘥𝘦𝘯 𝘬𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦𝘯.
Kan een afbeelding zijn van vuur en de tekst 'We branden een kaars voor alle kinderen die ons zijn ontvallen Wereldlichtjesdag Wereldlich'
16
3 keer gedeeld
Leuk

Opmerking plaatsen
Delen