11/11 is een hoogdag van vandaag geen feestdag voor carnaval

Algemeen

Voor carnavalisten is 11 november zo iets als 1 januari: het begin van het jaar en een dan van feesten. Maar niet dit jaar.
“Een uitlaatklep om alles eventjes te vergeten en de stress van het voorbije jaar achter zich te laten, een opvulling in de donkerste periode van het jaar.
Spijtig genoeg is dit jaar niet het geval en zullen we een BLIJF IN UW KOT Seizoen moeten vieren.” Dat is de boodschap van Gert Lelièvre en dochter Amelie, die normaal vandaag de scepter zouden moeten doorgeven.
“Het huidige seizoen hebben we moeten voortijdig stop zetten voor de veiligheid van iedereen, met het gedacht van ‘ai dan kunnen we er volgend jaar weer tegen aan’. Het heeft niet mogen zijn.”
Prins Gert den Ieste denkt ook terug aan het voorbije jaar, een jaar met veel opofferingen en teleurstellingen. “Veel  van onze vrienden zijn ons ontvallen en leven vandaag verder in onze gedachten. Maar we blijven positief en er komen altijd betere tijden, waar we terug allemaal samen er een goeie lap kunnen opgeven. Hou het veilig, vier in uw kot. en geef er bij u thuis een lap op. Zodoende dat we volgend jaar de scepter kunnen doorgeven aan de nieuwe Prins(es) en jeugdprins(es). “E dat ze het zelfde fantastische jaar kunnen beleven als wij. Alaaf, Alaaf, Alaaf,”
Prinselijke groeten,
Prins Gert den Ieste en Jeugdprinses Amelie den Ieste.
Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
App van Rode Kruis biedt eerste hulp bij psychische problemen

En reikt handvaten aan die durf en zelfvertrouwen geven om anderen te helpen Rode Kruis-Vlaanderen lanceert vandaag een nieuwe gratis app die mensen, met concrete tips en uitleg, meer durf en zelfvertrouwen geeft om anderen in de buurt te helpen met psychische problemen. Zeker nu de coronacrisis weer volop piekt …

Algemeen
Lancering jongerencampagne JAC

Ketnet-wrapper Gloria Monserez liet vorige week via Instagram openhartig weten dat ze tijdens deze tweede lockdown slecht in haar vel zit. In gewone tijden is het al niet vanzelfsprekend om jong te zijn: verder studeren, een eerst job zoeken, alleen gaan wonen … tussen hun 17de en 25ste jaar staan …

Algemeen
De Formidabele Spaaractie wordt verlengd tot 31 januari 2021

De stad Sint-Truiden en middenstandsorganisatie Shop & The City verlengen de nieuwe klantenkaart-actie tot en met 31 januari 2021. Zodra de winkels weer open gaan, kunnen trouwe klanten dus weer verder punten sparen én inruilen dankzij de Formidabele Spaaractie. Wie kwam winkelen in Sint-Truiden, kon afgelopen zomer sparen voor extra korting. “We …

%d bloggers liken dit: