Kabokkio is een dienst van het Katholiek Basisonderwijs van Sint- Truiden die instaat voor de organisatie van de voor- en naschoolse opvang, educatief aanbod na de schooluren en vakantiebreaks.

Deze laatste zijn ieder jaar een groot succes. Kabokkio biedt tijdens de vakantie de kinderen thematische vakantiebreaks aan waar educatie, spel, sport, crea … maar vooral plezier centraal staan.

In deze vreemde coronatijden zijn we er ons van bewust dat we veel vragen van onze kinderen. En we kunnen hen weinig teruggeven. Daarom kwamen de monitoren van de vakantiebreaks op een geweldig idee: KABOKKIO GOES ONLINE.

Tijdens de krokusvakantie kunnen de kinderen verschillende online activiteiten raadplegen op onze website: www.kabokkio.be. Er is een aanbod voor de kleuters en de kinderen van het lager onderwijs. Deze activiteiten omvatten: crea, dans, escaperoom, cook, …. Deze activiteiten kunnen ze thuis, alleen of samen met zus, broer, mama, papa uitvoeren. Het wordt voor de kinderen leute en plezier. En juf Eline Porreye houdt het initiatief in goede banen.

https://drive.google.com/file/d/1TSvWqrRy5AR1dm-hCN5lK07zCn8NvD_t/view