210531-bingo2

Deze foto van Kathleen Smolders durfden we niet op facebook zetten, kwestie van er van af gesmeten te worden. Welk stuk echt van Kathleen is, daarvoor moeten jullie Bingo zien!

Na een verplichte pauze van acht maanden kunnen wij u binnenkort eindelijk terug verwelkomen in De Roxy. Wij treffen op dit moment de nodige voorbereidingen om uw bezoek in alle veiligheid te laten verlopen.

Een bijkomend pluspunt is dat tegen de heropening van het theater een groot deel van ons publiek gedeeltelijke of volledig gevaccineerd zal zijn. Als we dan ook nog even alle geldende veiligheidsmaatregelen blijven volgen, staat niets een zorgeloze avond of middag amusement nog in de weg. U kan vanaf nu weer tickets reserveren voor “Bingo!”, de komedie van Ruud De Ridder in het Truiens dialect met Romain Bamps, Bea Duchateau, Yves Caspar en Kathleen Smolders.
Reserveren kan via  (kies zelf uw plaatsen) of via mail naar tickets@deroxy.be

Heeft u nog een tegoed van geannuleerde voorstellingen van vorig seizoen, laat het ons zeker weten bij reservatie (mail ons even als u online reserveerde via de website).Uw bezoek verloopt in alle veiligheid:
– de rij voor en achter u is vrij
– naast uw gezelschap is een stoel vrij
– u wordt aan de ingang opgewacht en volledig corona-veilig naar uw plaats gebracht (u hoeft geen tickets af te halen)
– mondmaskers zijn nog even verplicht, ook tijdens de voorstelling
– het ventilatiesysteem zorgt voor de constante aanvoer van gezonde buitenlucht.
– na de voorstelling is het café voorlopig nog gesloten. maar de Truiense terrassen in de buurt zijn open!

Wij kijken er naar uit om u terug te zien!
Het wordt hoog tijd dat er weer wat gelachen kan worden!

210531-bingo

 

Tot snel.