Het Truiense evenemententeam Ambiance in ’t stad wil ook in deze corona-tijden zijn steentje bijdragen. “Naast 5000 flesjes powerdrank aan Sint-Trudo in Sint-Truiden en Jessa in Hasselt, schonken we 5 Ipads aan schakelcentrum ‘De Kroon’”, aldus Luc Withofs van Ambiance in ’t Stad.

Ambiance in ’t stad, is een organisatie die al sinds 2014 in Sint-Truiden op de Grote Markt leuke evenementen organiseert. Christophe, een van de bestuursleden is opgenomen in de Intensive care-afdeling van het UZ in Leuven.

“Omdat wij van zo dichtbij betrokken zijn willen we ons steentje bijdragen en de ‘Helden’ van het Sint-Trudo ziekenhuis in Sint-Truiden en het Jessa ziekenhuis in Hasselt ondersteunen. Hulpverleners die in de frontline staan hebben nood aan powerdrank, daarom schonken wij 5000 flesjes Aquarius aan de helden.

In Sint-Truiden ondersteunt Ambiance in ’t Stad ook het schakelcentrum ‘De Kroon’ met vijf iPads om de patiënten met familie en vrienden te laten communiceren”; aldus Karel Smets, Luc Withofs, en Philip Bronckaerts

En die schenking werd in dank aanvaard. “Als frontstrijders van het Jessa willen wij bij deze ’Ambiance in ’t stad’ ontzettend hard bedanken voor hun donatie van massa’s Aquarius om onze elektrolyten aan te kunnen vullen als we even kunnen ontsnappen uit onze beschermingskledij, die vaak fungeert als de betere sauna!”, klonk het vanuit het Jessa Ziekenhuis. En hun collega’s uit Sint-Truiden sluiten zich daarbij uiteraard aan!