Na een succesvolle eerste editie wordt er -op algemene vraag- opnieuw een Ambiance parade georganiseerd in Zoutleeuw. Ditmaals met kleppers als FeSteyn, Xandee, Sam Gooris, De Romeo’s en Christoff van de partij. Ook zal er een voorprogramma/animatie met ‘Rad van Ruyloft’ zijn en een ‘ambiance mutsje voor het slapen gaan’ als afsluiter. Dit wordt ongetwijfeld weer een onvergetelijk feestje met een geweldige sfeer. Show start om 20u15. Deuren open vanaf 19u30.

TICKETS
* Zitplaatsen (aantal beperkt!): voor wie in optimale omstandigheden wil genieten van de optredens zijn er ongenummerde zitplaatsen vooraan in de zaal. Deze tickets kosten 35€. Ook voor rolstoelgebruikers is de toegankelijkheid geen probleem!
* Staanplaatsen: zin om te dansen en te feesten, midden in de ambiance en kort bij de toog? Dan is een staanplaats de ideale keuze. Deze tickets kosten 25€.
* Diner-formule (aantal beperkt en exclusief!): een 3 gangen menu (aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) vanaf stipt 2 uur voor de show, met gereserveerde zitplaatsen vlak aan het podium tijdens de show. Inclusief aparte VIP-ingang en gratis gebruik van vestiaire. Deze diner-formule kost 75€/persoon.

VOORREGISTRATIE
Wil jij zeker zijn van je ticket(s) en alvast je bestelling voorregistreren? Stuur dan een mail naar stefan@ruyloft-events.be : vermeld het event, welke tickets je wenst en het juiste aantal. Zodra de tickets dan beschikbaar zijn, ontvang je een e-mail terug met de verdere afhandeling en betaalinstructies. Let op: het aantal tickets zijn beperkt, dus OP = OP!