“Op zoek naar een verbazend plezante manier om een stevige upgrade te geven aan jouw staycation? BelOrta slaat de handen in elkaar met Qmusic en maakt komende vrijdag één van de Q-luisteraars dolblij met een heuse Pool Experience”, aldus BelOrta.

“De hele zomer lang zetten BelOrta en Qmusic hun beste beentje voor om jou een verbazend plezante zomer te bezorgen met als orgelpunt de “Pool Experience” wedstrijd dankzij dewelke luisteraars kans maken op een XXL zwembad, kant en klaar aan huis geleverd! Ideaal om samen met jouw bubbel de poolparty van je leven te beleven. Inclusief de nodige snacks en cocktails, uiteraard met een hoofdrol voor BelOrta groenten en fruit”, zegt de coöperatie.

Sinds afgelopen maandag kunnen luisteraars van de Q Ochtendshow deelnemen aan deze wedstrijd. Komende vrijdag strijden de 5 dagwinnaars om de ultieme staycationprijs: een mobiel zwembad, powered by BelOrta & Qmusic.

“BelOrta en Qmusic – ook in tijden van thuisvakantie een verbazend plezante combinatie”
De zomer is opnieuw in het land. Al jarenlang trekt Qmusic naar Oostende om daar live radio te maken. Ook dit jaar strijkt Q hier neer en zorgen ze – samen met BelOrta – voor een zomer vol verbazend plezante momenten. Dit jaar wordt het strand ingeruild voor de groene natuur van het Maria Hendrikapark, op die manier is er meer plaats op het strand voor de zonnekloppers. Het Q Beach House wordt voor deze gelegenheid omgedoopt tot de Q-Hotspot, dé place to be deze zomer.

“Na een geslaagde eerste jaargang bezorgen BelOrta en Q jou ook in 2020 een verbazend plezante zomervakantie te bezorgen. Samen met Q DJ’s Sam en Jolien gaan we op zoek naar de hotspots van onze luisteraars doorheen heel Vlaanderen. Op die locaties zullen we elke vrijdag 2 uur live radio maken en zorgen we voor een verbazend plezant apéro-moment, sponsored by BelOrta.”

In het kader van de samenwerking met Q zal je daarenboven een hele zomer lang BelOrta tv- en radio-spots op antenne kunnen horen en zien, is BelOrta exclusieve sponsor van de Concert Nights op vrijdag (met optredens van de populairste Belgische artiesten), zullen de BelOrta-producten permanent zichtbaar zijn in de studio en kan men BelOrta bewonderen op de online kanalen van Qmusic. Op naar een zalige staycation zomer!