Op de jaarlijkse concertavond van de harmonie Hoger-op van Mielen werd het bier ‘Hoger-(H)op’ gelanceerd. Bedoeling was het exclusieve bier te schenken tijdens de repetities en optredens, maar nu wordt het verkocht ter gelegenheid van Vaderdag.

Vlak voor de lockdown, op zaterdag 7 maart, concerteerde harmonie Hoger-op uit Mielen-boven-Aalst in de parochiekerk. Met enige trots werd na het concert hun eigen bier ‘Hoger-(H)op’ voorgesteld. Het bier werd gebrouwen door enkele muzikanten en bestuursleden van de harmonie en viel meteen in de smaak bij het talrijke publiek.

Het was de bedoeling om het verrassend lekker bier te schenken op repetities en allerhande gelegenheden en optredens, maar het coronavirus strooide roet in het eten. Het bestuur bleef niet bij de pakken zitten en biedt nu speciaal voor Vaderdag pakketjes aan met dit heerlijke brouwsel. Met de aankoop van dit originele vaderdagcadeau steun je ook de werking van de harmonie.

Een kleine bierbox met 4 flesjes, bijhorend glas, chips en nootjes kost 15 euro, een pakket met 8 flesjes en 2 glazen kost 25 euro. De flesjes en de glazen zijn ook apart verkrijgbaar. Alle info en bestelformulier kan je vinden op de website van de harmonie www.hogeropmielen.be. Er kan ook telefonisch besteld worden bij Erwin Craninx 0494/45.63.23. De bestelde pakketjes kunnen afgehaald worden in de parochiezaal van Mielen-boven-Aalst op vrijdagen 5 en 12 juni van 19 tot 22 uur. En wedden dat na vaderdag de Hoger-(H)op ook nog te koop is, want voor een echte goei pint moet het niet per se vaderdag zijn!