Dames Jong STVV C kampioen in tweede provinciale

Algemeen

Groot feest bij Jong STVV: de dames deden wat van hen verwacht werd: winnen. En de titel is binnen!

Of de nervositeit een rol gespeeld heeft, willen we niet beweren, maar de dames van STVV C wonnen de match die ze moesten winnen met de kleinste cijfers: 1-0 werd het tegen Lommel Utd op de velden van STVV Youth aan de Sint-Jansstraat. De dik verdiende titel is dus binnen, en TruiensNieuws.be wenst de succesvolle vrouwen van harte proficiat. We zouden ze drie kussen gaan geven, maar de coronahetze weerhoudt ons ervan!

Jong STVV B dames trok naar Noord-Limburg om er Pelt partij te geven. Het werd een uitzege (1-2) waardoor de ploeg zich flink in de middenmoot blijft handhaven in eerste provinciale.

En de mannen dan?

KVV Zepperen-Brustem deed in eerste provinciale gen al te beste zaak. Nog een geluk dat de laatste drie op behoorlijke afstand staan, meet de rechtstreekse concurrenten, Houthalen en Maasmechelen, wonnen hun partij. Van een rustig competitie-einde is er dus aan de Sportpleinstraat in Zepperen nog geen sprake!

In derde provinciale C zette Sporting Aalst een flinke stap richting redding. Ze gingen winnen op het terrein van Herk Sport met 2-3 zodat een degradatie naar vierde steeds meer afgewend kan worden.

En in vierde provinciale C stond er een Sint-Truidense derby op het programma: Jong STVV tegen Velm. Velm heeft de tweede plaats te verdedigen en deed dat dan ook met brio: 0-3 werd het. Veel soelaas brengt die zege echter niet op want Borgloon blijft ook winnen zodat de kloof met nummer 1 11 punten blijft, weliswaar met een match minder.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Nieuwe oproep: brand een kaars!

Na het handgeklap om 20.00 uur ’s avonds, het gelui van de klokken en het concert van Francis Masure vanop de abdijtoren, het gebed via streaming van deken Wim Ceunen en de nog komende boodschappen van Mignolet, Derwael en Wellens, doet de volgende oproep de ronde. Aanstaande zaterdagavond (morgen dus) …

Algemeen
Rotary Sint-Truiden: 600 KEER MERCI

Het bestuur heeft als een symbolische blijk van waardering een geste willen doen ter attentie van al het personeel van het lokale Sint-Trudo Ziekenhuis. Het gaat om 600 zorgverstrekkers en artsen. Wie meer dan de verzorgenden, dokters, verplegend personeel en andere medewerkers geeft nu meer het voorbeeld van dienstvaardigheid, zelfs op …

Algemeen
Aantal overlijdens: + 132, teller staat op 1.143 doden

De voorbije 24 uur arriveerden er 578 nieuwe patiënten in de ziekenhuizen, 377 mensen werden ontslagen. Het aantal nieuwe opnames blijft zo opnieuw stabiel. Er vielen wel opnieuw 132 doden. Het totale aantal overlijdens door corona staat zo op 1.143. Op dit moment liggen 5.552 mensen in het ziekenhuis met …

%d bloggers liken dit: