“Vanaf vrijdag 2 oktober openen wij officieel om 18u onze deuren voor iedereen met een hart voor muziek, kunst , literatuur en ontspanning “. “Wij”, dat zijn Monique Wathion, Guy Ista en Cédric Ista die in de stad Sint-Truiden bekend zijn van Koffiebranderij Gimo bvba en Bistro Bar Kasteel Nieuwenhoven.

Verwacht je dus alvast aan een breed scala aan Limburgse streekbieren en ambachtelijk gebrande koffiemelanges .

Voor hun cultureel programma like en volg je best hun pagina of kijk je op Instagram (@defwajee). Intussen is hun zaak al beschikbaar voor reservaties met betrekking tot expo’s, filmvertoningen, lezingen, vergaderingen en workshops. “Geef ons een seintje per mail (contact@defwajee.be) of telefonisch via 011 67 44 51, en dan bekijken we hoe voor jou een event van formaat kunnen verzorgen”, aldus Monique Wathion.

Tot slot profileert Cultuurcafé De Fwajee zichzelf als een “House of Fun”, waarin jij ongetwijfeld het verschil kan maken . “Wij voorzien de drank, versnaperingen en ambiance, jullie doen – uiteraard coronaproof – de rest”, besluit Monique.

Afspraak dus … in de Fwajee in de Plankstraat Gebruik bij het inchecken of delen van je Instagram-story zeker de hastag #fwajee om deel te worden van onze familie.