Prostitutie is van alle tijden en van alle plekken, en wie dacht dat wij met de Chaussée d’Amour het monopilie hadden over betaalde seks moet van mening veranderen.

Neem nu Hasselt, de Stad van de goede smaak. Daar werden twee illegale prostituees opgepakt. Maandag trof de politie Limburg Regio Hoofdstad twee illegale prostituees aan in een huis in Hasselt. Beide vrouwen, afkomstig uit Spanje en Colombia, werden opgepakt. Maandagavond controleerde de politie Limburg Regio Hoofdstad een huis op de Rode-Rokstraat (what’s in a name?) in Hasselt. Er werden twee prostituees aangetroffen in de woning. De verdachten, een 30-jarige vrouw uit Colombia en een 41-jarige vrouw uit Spanje bleken niet in het bezit van geldige verblijfsdocumenten te zijn. Na een controle werden er gebruikershoeveelheden cocaïne en een som geld in de woning gevonden.

Beide personen werden mee naar het politiekantoor genomen zodat de nodige processen-verbaal opgesteld konden worden. Er werden tevens 2 corona-pv’s opgesteld voor 2 klanten die aanwezig waren in het pand. Die krijgen, boven op de fikse som die zo’n professionele vrijpartij kost, nog eens 750 euro “administratiekosten”.

De seksgroothandel mag dan hier wel nog steeds gesloten zijn, de politie is ervan overtuigd dat ook niet nog steeds op illegale en private wijze schuinsmarcheerders nog steeds ruimschoots aan hun gerief komen.