Nu maandag 4 februari organiseert Roxy Theaterproducties een extra voorstelling van ‘Stilte, we draaien’ in CC De Bogaard in St-Truiden om 20u15. Onder andere Loes Van Den Heuvel en Ben Rottiers (Carmen en Pol uit De Kampioenen) spelen de pannen van het dak in deze geweldige komedie.


“Ook Ann Pira en Moora Van der Veken (Nancy en Olivia uit ‘Thuis’) en Hilde Van Wesepoel en Eric Goris (Linda en Rob uit ‘Familie’) staan op de planken”, vertelt Gunter Reniers van Theater De Roxy. “We wilden heel graag deze pittige komedie programmeren in St-truiden maar onze Roxy was hier voor te klein. Het decor is nl een echte filmset. Gelukkig konden we terecht bij onze collega’s van CC De Bogaard. Dat we nu ook een extra voorstelling mogen organiseren op maandag 4 februari overtreft natuurlijk onze verwachtingen en maakt ons erg blij. Vaak klagen beroepsacteurs dat ze zo weinig speelkansen krijgen in Limburg. Bij deze is dat probleem dus ook al verholpen (lacht). En ook het publiek is blij want er zijn dus terug enkele tickets !”


Korte inhoud


Een filmploeg is neergestreken in het theater voor het draaien van een langspeelfilm. Vandaag nemen ze de scène op waarin de bedrogen echtgenoot een voorstelling stillegt om de minnaar van zijn vrouw te vermoorden. Tijdens de opnames zullen we ontdekken dat de productieleider niet te vertouwen is, dat de regisseur verliefd is op de jonge actrice en raast van jaloezie, dat de eeuwige tweede plans-rol er alles aan doet om zijn carrière een duwtje in de rug te geven en dat de regie-assistent alles en iedereen probeert bij mekaar te houden … en nog zo veel meer … En het publiek ? Dat is deel van het verhaal, het zijn namelijk de figuranten in de film.


Zaterdag 2 februari om 20u15
Zondag 3 februari om 15u
Maandag 4 februari om 20u15 (EXTRA)
CC De Bogaard, Capucienessenstraat 8, 3800 St-Truiden
Tickets (€21) enkel via www.deroxy.be (kies zelf je zetel(s)) of 0479/027052 (za 10u-17u ma 15u-18u)