Freddy Davis gaat door!

Algemeen

“Sinds het overlijden van mijn echtgenote Anita doet een gerucht de ronde als zou stoppen met zingen en optredens te doen. Ik weet niet waar men dat vandaan haalt maar daar is niets van aan, Anita zou dit zeker ook niet gewild hebben dat ik met muziek zou stoppen”. Zo opent Freddy (Swijzen) Davis, de Zepperse charmezanger een mededeling om een aantal geruchten te ontkennen.

“Mijn kinderen, Kevin en Sanne, willen ook niet anders dan dat ik verder doe. Ik geef toe dat ik het heel moeilijk heb met het verlies van Anita en dat op dit ogenblik mijn gedachten niet op muziek en optreden staan. Maar in juli start ik terug, trouwens op 21 juli treed ik in de namiddag op bij de Kaasboerin te Mol-Postel”, aldus Freddy.

Net voor het overlijden van Anita heeft hij nog een full cd opgenomen met 20 ambiance nummers, deze zal heel binnenkort gaan verschijnen. De Freddy Davis Fanclub vzw heeft wel voor dit jaar alle activiteiten afgelast omdat ze niet weten wat de toekomst precies zal brengen.

“Trouwens ik mag het mijn vereniging ook niet aandoen van te stoppen, dan laat ik 300 leden in de steek alsook een bestuur dat zich elke dag voor 100 procent voor mij inzet”, aldus een strijdvaardige Freddy.


Kristien Thoelen, de voorzitter van de fanclub, is eveneens categoriek: “Heel zeker gaan we door Freddy, op uw tempo. Anita zou blij zijn dat je doorging met zingen. Ze zou zeker niet gewild hebben dat je stopte.”

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Zepperse Toneel Vrienden vieren verjaardag niet

Naar aanleiding van Covid-19 heeft het bestuur van ZTV een allesbehalve prettige beslissing moeten nemen om het voor iedereen veilig en gezond te houden. Het bestuur van ZTV heeft op 27/5/2020 een “praatbox” vergadering gehouden vanuit ieder zijn eigen “KOT”. “Het resultaat van deze vergadering was dat de veiligheid en …

Algemeen
THV Christine Morren – Kunstenaar

Christine Morren is geboren in Leuven in 1966 en is woonachtig te Kampenhout. Ze is een zeer talentvolle kunstenaar en geniet van internationale faam. Christine was in haar jeugd al bezig met tekenen. Toen ze amper 16 jaar was wou ze naar de kunstacademie gaan, maar dat mocht niet van …

Algemeen
Vandaag 28/06/2020 – Koopzondag in Sint-Truiden

Doordat de jaarlijkse Zomerbraderie niet doorgaat, wordt er een ‘Koopzondag’ gehouden in de stad Sint-Truiden. De winkels in Sint-Truiden zijn deze namiddag geopend van 14u tot 18 uur. Je kunt er naar hartenlust genieten en koopjes doen en dit alles in een veilig kader.      

%d bloggers liken dit: