Freddy Davis gaat door!

Algemeen

“Sinds het overlijden van mijn echtgenote Anita doet een gerucht de ronde als zou stoppen met zingen en optredens te doen. Ik weet niet waar men dat vandaan haalt maar daar is niets van aan, Anita zou dit zeker ook niet gewild hebben dat ik met muziek zou stoppen”. Zo opent Freddy (Swijzen) Davis, de Zepperse charmezanger een mededeling om een aantal geruchten te ontkennen.

“Mijn kinderen, Kevin en Sanne, willen ook niet anders dan dat ik verder doe. Ik geef toe dat ik het heel moeilijk heb met het verlies van Anita en dat op dit ogenblik mijn gedachten niet op muziek en optreden staan. Maar in juli start ik terug, trouwens op 21 juli treed ik in de namiddag op bij de Kaasboerin te Mol-Postel”, aldus Freddy.

Net voor het overlijden van Anita heeft hij nog een full cd opgenomen met 20 ambiance nummers, deze zal heel binnenkort gaan verschijnen. De Freddy Davis Fanclub vzw heeft wel voor dit jaar alle activiteiten afgelast omdat ze niet weten wat de toekomst precies zal brengen.

“Trouwens ik mag het mijn vereniging ook niet aandoen van te stoppen, dan laat ik 300 leden in de steek alsook een bestuur dat zich elke dag voor 100 procent voor mij inzet”, aldus een strijdvaardige Freddy.


Kristien Thoelen, de voorzitter van de fanclub, is eveneens categoriek: “Heel zeker gaan we door Freddy, op uw tempo. Anita zou blij zijn dat je doorging met zingen. Ze zou zeker niet gewild hebben dat je stopte.”

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Zwaar vervoer gecontroleerd.

Op 11 september 2020 organiseerde de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken in samenwerking met de wegeninspecteurs ADR (vervoer van gevaarlijke goederen) van het Agentschap Wegen en Verkeer een controleactie op zwaar vervoer. Er werden verschillende vrachtauto’s gecontroleerd: 3 OI’s overschrijving maximale rijtijd en niet respecteren van de rusttijden …

Algemeen
Er kwamen gisteren 969 besmettingen bij!

Tussen 2 september en 8 september is het gemiddelde aantal coronabesmettingen gestegen naar 588. Dat is een stijging met 29 procent tegenover de week voordien. Dat blijkt deze morgen uit de voorlopige gegevens op het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Voor de zevende dag op rij toont het gemiddelde aantal …

Algemeen
Chiro Engroli: stad Sint-Truiden neem uw verantwoordelijkheid!

“De Chiro Engroli (chiro Groot Gelmen) is erbarmelijk gehuisvest en de stad Sint-Truiden reageert helemaal niet”, zeggen sp.a gemeenteraadsleden Filip Moers en Eddy El Herbouti. “Het probleem is de eerste keer al schriftelijk aangekaart in januari, tot nu toe kregen we zelfs geen antwoord.” “Toen wij als sp.a deel uitmaakten …

%d bloggers liken dit: