Zepperse Toneel Vrienden vieren verjaardag niet

Algemeen

Naar aanleiding van Covid-19 heeft het bestuur van ZTV een allesbehalve prettige beslissing moeten nemen om het voor iedereen veilig en gezond te houden.

Het bestuur van ZTV heeft op 27/5/2020 een “praatbox” vergadering gehouden vanuit ieder zijn eigen “KOT”. “Het resultaat van deze vergadering was dat de veiligheid en de gezondheid van iedereen prioritair is .  Door de Coronapandemie moeten we veel regels respecteren, en is het voor ons niet voldoende veilig en zinvol om op korte termijn nog wat te organiseren”, aldus voorzitter René Roebben.

Daarom hebben de ZTV besloten om de viering van het 40-jarig bestaan van de Zepperse Toneel Vrienden uit te stellen tot een latere datum en voor januari 2021 geen opvoeringen te plannen.

“We doen als het ware een “KNIP” in onze planning tot het weer veilig en haalbaar is om te feesten en toneel te spelen. We houden u verder op de hoogte van onze planning. We blijven rekenen op uw ondersteuning. Veiligheid boven alles, en aan alle trouwe toeschouwers hopelijk tot vlug in betere omstandigheden”, besluit de voorzitter.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
THV Christine Morren – Kunstenaar

Christine Morren is geboren in Leuven in 1966 en is woonachtig te Kampenhout. Ze is een zeer talentvolle kunstenaar en geniet van internationale faam. Christine was in haar jeugd al bezig met tekenen. Toen ze amper 16 jaar was wou ze naar de kunstacademie gaan, maar dat mocht niet van …

Algemeen
Vandaag 28/06/2020 – Koopzondag in Sint-Truiden

Doordat de jaarlijkse Zomerbraderie niet doorgaat, wordt er een ‘Koopzondag’ gehouden in de stad Sint-Truiden. De winkels in Sint-Truiden zijn deze namiddag geopend van 14u tot 18 uur. Je kunt er naar hartenlust genieten en koopjes doen en dit alles in een veilig kader.      

Algemeen
Truiense Nina Derwael kijkt uit naar de Olympische Spelen.

Wereldkampioene Nina Derwael bereidt zich voor Op de Olympische Spelen. In 2023 zullen de Olympische Spelen in Antwerpen plaatsvinden, in 2024 in Parijs. De wereldkampioene aan de brug met ongelijke leggers ziet met vol vertrouwen uit naar de deelname aan de Olympische spelen. Eind december zal ze nog deelnemen aan …

%d bloggers liken dit: