Naar aanleiding van Covid-19 heeft het bestuur van ZTV een allesbehalve prettige beslissing moeten nemen om het voor iedereen veilig en gezond te houden.

Het bestuur van ZTV heeft op 27/5/2020 een “praatbox” vergadering gehouden vanuit ieder zijn eigen “KOT”. “Het resultaat van deze vergadering was dat de veiligheid en de gezondheid van iedereen prioritair is .  Door de Coronapandemie moeten we veel regels respecteren, en is het voor ons niet voldoende veilig en zinvol om op korte termijn nog wat te organiseren”, aldus voorzitter René Roebben.

Daarom hebben de ZTV besloten om de viering van het 40-jarig bestaan van de Zepperse Toneel Vrienden uit te stellen tot een latere datum en voor januari 2021 geen opvoeringen te plannen.

“We doen als het ware een “KNIP” in onze planning tot het weer veilig en haalbaar is om te feesten en toneel te spelen. We houden u verder op de hoogte van onze planning. We blijven rekenen op uw ondersteuning. Veiligheid boven alles, en aan alle trouwe toeschouwers hopelijk tot vlug in betere omstandigheden”, besluit de voorzitter.