“Wij vinden het erg belangrijk om onze vrijwilligers te bedanken voor hun eindeloze inzet in onze stad. Jij bent door je vereniging of dienst/organisatie opgegeven als 1 van onze onmisbare vrijwilligers. Weet dat we jouw inzet en steun als vrijwilliger enorm waarderen, zeker in deze onzekere tijden.”

Deze brief kregen alle vrijwilligers in de bus of de mailbox van burgemeester Veerle Heeren.

De afgelopen jaren organiseerde de stad jaarlijks een groot feest om alle vrijwilligers in de bloemetjes te zetten. Door de Covid-19-pandemie kan dit feest dit jaar helaas niet doorgaan. “Uiteraard willen we je heel erg bedanken voor jouw engagement en bieden we je met veel plezier een goodiebag vol leuke en lekkere producten aan. Je kan deze goodiebag komen afhalen op de Veemarkt (overdekte hallen, ingang via Sint-Jansstraat) op vrijdag 11, zaterdag 12, maandag 14 en dinsdag 15 december 2020”, aldus de burgemeester.

Om alles veilig en vlot te laten verlopen, vragen de diensten om op voorhand in te schrijven via afspraken.sint-truiden.be. Je kan hier van 25 november tot en met 4 december 2020 aanduiden wanneer je jouw goodiebag wenst te komen afhalen.

Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen, kan je je goodiebag afhalen met de wagen. Je hoeft niet uit te stappen. Heb je geen wagen dan voorzien we zeker ook de mogelijkheid om te voet of met de fiets je goodiebag veilig af te halen.