Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com)

Celesta is een jonge vrouw die opgegroeid is in Groot-Gelmen en St-Pieter en die de gezondheid van de mensen op prijs stelt. Ze droomt ervan om op korte termijn haar eigen Beauty & Healthy center te openen. Ze is alvast begonnen met haar eigen shop: Facebook Celesta’s healthy, beauty and slim products

©Mediahaspengouw

Healthy
Celesta werd zelf geconfronteerd met problemen met de nieren en liet haar begeleiden door een vriendin die met voedingssupplementen werkte. Celesta boekte zo goede vooruitgang dat ze zelf overtuigd was van de werking van de producten en hierdoor haar eigen verkoopkanaal is begonnen. Een surplus van haar voedingssupplementen was dat ze eveneens een gratis vermageringskuur erbij kreeg.

Sinds september 2020 zijn we deze deskundige voor voedingssupplementen rijker. Wie wilt er niet op krachten komen en de gezondheid toelachen? Heb je gezondheidsproblemen, ontstekingen en pijnen of voel je je futloos en moe? Dan kan je bij Celesta ten rade gaan.

Celesta heeft een ruim gamma van voedingssupplementen.  Haar producten zijn gezond en goed voor het lichaam. Ze bevatten natuurlijke zoetstoffen en zijn vrij van geraffineerde suikers.

©Mediahaspengouw

Celesta heeft allerlei producten ter beschikking. Dit kan gaan om natuurlijke ingrediënten om de eetlust te remmen, producten die ondersteuning geven bij vetverlies, die de spijsvertering stimuleren, je energie geven, je focus verruimen, je hersenfunctie stimuleren, de werking van je hart- en bloedvaten en je leverfunctie ondersteunen, je hormonen reguleren, de stofwisseling/immuunsysteem ondersteunen, het uithoudingsvermogen verhoogt, koolhydraten elimineren of verbranden, ontstekingen verminderen, verkoudheid tegengaan, rode bloedcellen gezond houden, uw lichaam ontgiften, ondersteuning geven aan een eigen gezonde bloedsuikerspiegel, zorgen voor gezonde vetten, gezonde eetlust; ondersteuning van de ph graad van het lichaam, geformuleerd voor totalbody, mineralisatie, oxygenatie, anti-aging en electrolyte levering, je helpen om goed te slapen, uitdroging tegen gaan, gezonde huid- en botcellen bezorgen, … te veel om op te noemen.

©Mediahaspengouw

Gelukkig is er voedingssupplementendeskundige Celesta die samen met jou nagaat welke natuurlijke, vegan gluten & lactosevrije producten het beste bij je passen.

Om iedereen kennis te laten maken met de voedingssupplementen houdt Celesta een Black Friday actie. Iedereen die 1 product koopt krijgt 10% korting, wie 2 producten koopt krijgt 20% korting en wie 3 of meer producten koopt, krijgt 30% korting en de verzending is volledig inbegrepen en … wie weet, krijg je nog een extraatje…Sinterklaas is precies al langs gekomen samen met haar Pieten…

Indien je meer info wenst, kun je Celesta’s healthy, beauty and slim products steeds contacteren via e-mail: vhealthyproducts@gmail.com of haar Facebookpagina.

©Mediahaspengouw

Contactgegevens
Celesta Granado, gsm: +32 474 82 30 10, vhealthyproducts@gmail.com, Facebook Celesta’s healthy, beauty and slim products, TikTok Celesta GranadoInstagram Celesta Granado