In Zepperen is KLJ dik oké!

Algemeen

Hey jij daar! Ben je geboren in of voor 2014? Ja?! Geweldig dan ben jij de persoon die wij zoeken! Het is tijd om plezier te maken op zondagnamiddag!

Na die eerste drukke schoolweken gaan wij ook weer van start! Om de 14 dagen pakken wij uit met een activiteit vol plezier, ontspanning, beweging, creativiteit,… en dat samen met je andere KLJ-vrienden.
De activiteiten zijn onder andere knutselen, bosspelen, tochten, themaspelletjes en zoveel meer! Af en toe gaan we op uitstap. De moeite waard om te ontdekken en plezier is verzekerd. Om de twee weken, kan je op zondagnamiddag bij ons terecht van 14u00 tot 17u00. Elke groep heeft aparte activiteiten, maar we gaan samen op kamp en weekend!

De leeftijdsgroepen en hun contactpersonen:
-9 gemengd (6-9 jaar) Leider Vincent Surkijn 0491/73 67 93 – vincent.surkijn@gmail.com
-13 meisjes (10-12 jaar) Leidster Daphné Kleykens 0478/55 59 78 daphne.kleykens@gmail.com
-13 jongens (10-12 jaar) Leidster Marie Punie 0468/13 76 22 marie.punie1@outlook.com
+13 gemengd (13-16 jaar) Leider Samuel Bedert 0470/ 55 14 29 samuel.bederto@hotmail.be

Wanneer je nog met vragen zit zijn wij bereikbaar op bovenstaande nummers en email adressen, onze facebook pagina of komen wij graag eens langs bij jullie thuis voor een woordje uitleg.

De startactiviteit gaat door op 27 september 2020. We verwachten jullie om 14u op Stippelstraat 9 in Zepperen en om 17u mogen jullie daar ook terug opgehaald worden. Je mag gratis eens komen proberen en als je niet alleen durft te komen, breng gerust een vriendje mee!

!!!CORONA INFO!!!
Natuurlijk gaat het er dit jaar wat anders uitzien als normaal. Wij zijn alleszins al heel blij dat we een startactiviteit mogen organiseren. Toch moeten we enkele regels afspreken om het voor iedereen veilig te houden en ervoor te zorgen dat we activiteiten mogen blijven doen:
– Was je handen zeker op voorhand! Mondmaskers zijn voor de leden in principe niet verplicht… toch vragen we om bij aankomst een mondmasker te dragen totdat je bij je groep en leiding bent.
– Bij aankomst is het belangrijk goed te kijken waar je groep staat. Probeer alleen naar je eigen groep te gaan om zo niet in de verkeerde bubbel terecht te komen! Wij zorgen ook voor een duidelijk overzicht zo dat je zeker goed terecht komt.
– Voor de ouders is het best om in de auto te blijven tijdens het afzetten en ophalen. Enkel zo kunnen we besmetting het beste tegen gaan!
-Ben je ziek of heb je ziektesymptomen gehad in de 3 dagen voor de activiteit? Blijf dan best thuis!
Naast deze regels volgen wij ook de richtlijnen van KLJ nationaal om zo alles in goede banen te leiden! Wie hier meer over wil weten kan altijd hier terecht: https://www.klj.be/corona/fase-geel/corona-en-activiteiten

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Gemeente Gingelom roept op om graven te herstellen

Storm Dennis heeft in februari lelijk huisgehouden op het kerkhof in Montenaken. De gemeente Gingelom heeft toen al gemeld dat heel wat graven hierdoor schade hebben opgelopen. “Na controle stellen wij vast dat heel wat beschadigde graven momenteel nog steeds niet hersteld zijn”, aldus het bestuur. Heb jij familieleden die …

Algemeen
Spetterend en coronasafe kermisweekend in Zepperen,

Rentokil kwam gisteren het volledige café zowel binnen als buiten desinfecteren. Wij doen iedere dag ons uiterste best om onze zaak coronavrij te houden! We willen nu al iedereen bedanken voor jullie inzet om hierin mee te werken. Belangrijk: dit moeten we blijven volhouden, zodat we open kunnen blijven en …

Algemeen
Een nieuwe wondere wereld wacht op jou!

Ben jij klaar voor een spiksplinternieuwe magische ervaring? Vanaf het begin van de traditionele adventsperiode zijn de zes Kerstmagie-kastelen allemaal in de ban van een volledig nieuw concept. Dus ook in Duras! Dit jaar dompelen we je onder in een wondere wereld voorbij jouw verbeelding. Kerstmagie wordt dit jaar van een …

%d bloggers liken dit: