“Op de verjaardag van onze kleine held Kenric, die ons elke dag opnieuw motiveert, ontvingen we de sleutels voor ons volgende hoofdstuk.” Aan het woord is Livia Raskin van de vzw Vilomah

Vanaf 15 oktober lanceert Vilomah het Infocentrum Levenseinde, Afscheid & Rouw in de Diesterstraat 44/201 in Sint-Truiden. Het is een plaats voor iedereen die geconfronteerd wordt met afscheid en verlies, een bron van informatie voor alle vragen omtrent levenseinde en rouw, maar vooral een veilige ruimte met altijd een luisterend oor.

Nu de donkere periode van het jaar voor de deur staat en de eerste gevreesde feestdagen om de hoek loeren in elke familie die iemand aan Covid moest afgeven willen wij een klein lichtje aansteken in onze geliefde stad.

De prioriteit van Vilomah is het ondersteunen en helpen van gezinnen die een kind verloren hebben of gaan verliezen (palliatief). Vilomah is een term afkomstig uit het Sanskriet en betekent ‘tegen de natuurlijke orde’… omdat in afscheid en verlies geen logische orde bestaat. Meer info volgt snel op onze website of Facebookpagina. We verwelkomen jullie graag met open armen maar toch corona-proof.


Doe een gift
Aangezien onze vereniging geen subsidiering ontvangt zijn we zelf volledig verantwoordelijk voor het vinden van financiering. Om ons doel te bereiken is elke euro dus meer dan welkom… Kan je iets missen en wil je onze werking ondersteunen, doe dan een bijdrage via overschrijving:

Overschrijving
Vilomah VZW
BE 0649.861.693
IBAN: BE04 7350 4250 0031
BIC: KREDBEBB