“Met veel enthousiasme maar ook met pijn in het hart wil jullie laten weten dat ik na 17 fantastische jaren het Verdi hoofdstuk ga afsluiten. Als 19 jarige nam ik in 2003 de Verdi over met de hulp van mijn ouders. Door de jaren heen en mede dankzij mijn fantastische medewerkers bouwde we de zaak terug uit tot een gevestigde waarde in onze stad.”

Zo meldt Koen Francis op zijn facebookpagina. “Dit is geen einde maar de start van een nieuw avontuur. Een avontuur waar ik nog meer mijn eigen stempel op kan drukken en waar de klant en genieten van al het lekkers wat we afgelopen jaar vaak hebben moeten missen centraal staan.” In het voorjaar van 2021 opent hij op de vernieuwde Truiense Groenmarkt tussen de spetterende fonteinen een nieuw concept in het huidige pand van restaurant Bistro Zutt.

“Wij heten jullie graag welkom in onze warme en gezellige “Tabaresto”, jouw complete tapas, bar en restaurant experience. De naam van ons nieuw concept houden we nog even geheim maar volg ons zeker de komende maanden en jullie komen er alles over te weten”, aldus Koen. Zij blijven ons de heerlijke koffies serveren die we van hen verwachten, maar ook de bier- en wijnliefhebber zal op zijn wenken bediend worden. En zoals men tegenwoordig zegt, sharing is caring en niets is minder waar met hun assortiment aan tapas en seizoensgebonden gerechtjes.

“Geniet samen met vrienden en familie van al het lekkers dat we jullie te bieden hebben… of om het in het plat Sintruins te zeggen “om te lameire en trakteire. Ondertussen werken wij achter de schermen keihard aan ons nieuw concept maar kijken wij er ook enorm naar uit om jullie terug te mogen verwelkomen in de Verdi van zodra we terug mogen openen”, besluit Koen Francis.