Gisteren heeft Leo Moors uit Zepperen hoog bezoek gehad van toch één van de grootste wielrenners van de wielergeschiedenis.

Tom Boonen kwam in hoogsteigen persoon zijn fietsen bewonderen die Leo in zijn collectie heeft, en natuurlijk ook de rest van mijn museum. “Het was een zeer aangenaam en leuk weerzien. Het heeft mij enorm deugd gedaan en dit bezoek heb ik enorm gewaardeerd. Bedankt Tom”, aldus Leo Moors

Leo Moors heeft in Zepperen een museum waarin een unieke collectie wedstrijdfietsen en koerstruien van beroemdheden te bewonderen zijn. Hij krijgt ook regelmatig (ex)-wielrenners over de vloer. Meer dan duizendzevenhonderd (!) koerstruien, ruim honderdvijftig fietsen, talloze helmen, trofeeën, vaantjes, foto’s. Met fietsen en truitjes van onder meer Merckx, Cancellara, Sagan, Contador, Freire, Kittel, Boonen, Gilbert…. alle grootheden zijn ruim vertegenwoordigd in het museum van Leo Moors.

Je kan het museum ‘Leo’s Bike Collection’ in Zepperen natuurlijk ook zelf bezoeken. Daarvoor moet je wel eerst een afspraak maken via 0495/502061.