LOKALE WAARDEBONNEN IN GINGELOM

Algemeen

Het coronavirus heeft het dagelijkse leven van iedereen grondig overhoop gegooid. Tal van handelaars en horeca-uitbaters hebben een moeilijke tijd achter de rug en die is nog niet voorbij.

Als gemeentebestuur willen we onze handelaars en horeca-uitbaters ondersteunen. Daarom schenkt het gemeentebestuur aan elke inwoner een waardebon ter waarde van € 10 om uit te geven bij deelnemende lokale handelaars en horeca-uitbaters in Gingelom. Per adres zal er vanaf 26 augustus één papieren bon per post verdeeld worden met een variërend bedrag afhankelijk van het aantal bewoners. Wonen jullie bijvoorbeeld met een gezin van 3 personen in 1 woning dan zullen jullie een bon van € 30 ontvangen.
De waardebonnen hebben een geldigheidsduur tot 31 december 2020. Een lijst met deelnemende handelaars zal vanaf 26 augustus ter beschikking zijn op de website van de gemeente. Deelnemende handelaars zullen zichzelf ook kenbaar kunnen maken door middel van een raamsticker die bij de gemeente te verkrijgen is.
Voor de verdeling van de waardebonnen en de praktische afhandeling maakt de gemeente gebruik van de Cirklo-light applicatie van The Studio. Dit is een digitale en gebruiksvriendelijke toepassing die deelnemende handelaars toelaat om de waardebonnen fraudebestendig en makkelijk te aanvaarden. Op de bonnen staat een unieke QR-code die door de handelaar gescand te worden. Om de bon te gebruiken, dien je de papieren bon te presenteren aan de handelaar. Verlies deze dus niet!

Wij nodigen je met veel plezier uit om de waardebon uit te geven bij één van onze deelnemende handelaars en horeca-uitbaters om hen een bemoedigend ruggensteuntje te geven.

Bent je een Gingelomse handelaar of horeca-uitbater en ben je geïnteresseerd om deel te nemen, neem dan zeker contact op met onze dienst Wonen & Leven op het nummer 011 88 04 95 of via middenstand@gingelom.be.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Mondmasker verplicht van 31 oktober tot en met 2 november 2020 op alle kerkhoven in Sint-Truiden.

   Wegens de sterke toename van het aantal coronabesmettingen in het hele land, treft de overheid strengere maatregelen. De lokale besturen spelen eveneens een grote rol in het nemen van aanvullende preventieve maatregelen om de verdere verspreiding van het virus in te perken. Bij burgemeesterbesluit heeft het stadsbestuur dan ook …

Algemeen
Eerste exemplaar van “Geloven is een Werkwoord” is voor de bisschop

Deze week trokken Giel Stinckens en Jos Lacroix naar bisschop Patrick Hoogmartens om hem het eerste exemplaar van hun boek “Geloven is een Werkwoord” te overhandigen. Gedurende jaren schreef Giel Stinckens, pastor van OKRA Limburg, elke maand een bezinning warme de vergadering van het Dagelijks Bestuur van OKRA startte. “Dat …

Algemeen
Sinds vannacht zijn de deuren van de Bogaard voor onbepaalde tijd dicht.

Wanneer ze terug open gaan, is op dit moment nog niet duidelijk, maar één ding is zeker: van zodra het kan, zullen we er alles aan doen om u weer op een veilige manier te laten genieten in onze zalen.   De voorbije zeven maanden waren een uitdaging voor ons …

%d bloggers liken dit: