Het Italiaanse sportkleding merk, Macron, wordt de nieuwe shirtpartner van de Kanaries vanaf het seizoen 2020-2021. Macron is een internationaal toonaangevend bedrijf in de sportindustrie.

Neen, Macron heeft niks te maken met de Franse president maar met het nieuwe kledingmerk van STVV. “Via deze overeenkomst met STVV versterken we onze aanwezigheid op de Belgische markt”, zegt Gianluca Pavanello, CEO van Macron. “Deze club kent een mooie geschiedenis. Wij vertellen hun verhaal met een collectie exclusieve en unieke shirts die het cluberfgoed en de toewijding van hun fans volledig vertegenwoordigen. ”

“Comfort en flexibiliteit. Dat zijn de kernwoorden voor het partnership met Macron“, stelt Takayuki Tateishi, CEO van STVV. “Met de kwaliteit van deze kledij kunnen onze spelers opperbest presteren. De flexibiliteit staat voor het internationale karakter van onze club. Macron is de partner die STVV nodig heeft om verder te groeien. We maken een stap voorwaarts met Macron aan onze zijde“.

Op donderdag 9 juli worden de nieuwe STVV-kledinglijn voorgesteld aan het grote publiek. Het logo op de kledinglijn van de Kanaries heet ´De Macron Hero`. Het logo vertegenwoordigt het menselijk lichaam en haalt inspiratie uit de punt van de speer, wat staat als een statement van dynamiek en snelheid. De Macron Hero symboliseert de vreugde aan het einde van een uitdaging, het behalen van een doel, inspanning, passie en vastberadenheid. De Macron-filosofie: “Work hard. Play harder. ‘