Vandaag staan er al twee matchen van onze Sint-Truidense provincialers op het programma.

KVV Zepperen-Brustem trekt om 19.30 uur naar eerste provincialer Eksel, een verre verplaatsing naar het noorden. Hayen ontbreekt wegens een kleine ingreep maar voor de rest is de kern intact. Ook om 19.30 uur ontvangt Velm VV De Jeugd Borgloon, geen onbekenden voor mekaar. Uiteraard hoopt Velm om de knappe prestatie van vorige week nu voor eigen publiek te herhalen.

Zondag om 15.00 uur trekt Sporting Aalst richting Meldert op zoek naar de eerste punten.

Vrijdag speelden de dames van STVV A al bij Futo Beringen, zondagnamiddag om 14.00 steelt STVV B thuis tegen Kadijk. KVV Zepperen-Brustem is vrij.

En maandag is er dan nog Cercle Brugge – STVV bij de grote jongens van de Jupiller Pro League: aftrap om 20.45 uur. De voorbij match tegen Antwerp heeft deze week nog gezorgd voor zure oprispingen en slapeloze nachten door die late goal na een fout die er hoegenaamd geen was. Straf dat een scheidsrechter na de match toegeeft dat hij er compleet naast zat. Maar wat er ook van zij, maandag is het tegen Cercle Brugge, en, mits de kwaliteit van hetgeen STVV op de mat legde tegen Antwerp, moeten daar drie punten te halen zijn.