Bubbelpret zorgt voor een superleuke dag voor kinderen van 2.5 jaar tot 14 jaar. Je vindt ons op diverse locaties in Sint-Truiden.

Wat mag je kind verwachten?
Een gevarieerd aanbod van spelletjes, knutselactiviteiten, sport en beweging, animaties ter plaatse en kleine uitstapjes binnen Sint-Truiden. De activiteiten zullen zo veel mogelijk in open lucht doorgaan. Begeleiding De begeleiding in iedere bubbel bestaat uit een vaste volwassen medewerker en voldoende
jobstudenten, die ervoor zorgen dat veiligheid en spelplezier hand in hand
gaan. Per bubbel wordt er gewerkt met een maximum van 30 kinderen. Alles over de veiligheidsmaatregelen vind je op de laatste pagina van de brochure.

SCHRIJF JE HIER IN

Inschrijvingen en tarieven
Door de veiligheidsmaatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus, is het verplicht om je kind vooraf in te schrijven voor Bubbelpret. Daarom lopen de inschrijvingen per week.

Online inschrijven
Heb je nog geen gebruikersaccount?
• Maak dan via het inschrijvingssysteem een account aan;
• Je ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging van je account;
• Je bevestigt zelf je account;
• Je schrijft je kind(eren) online in via het platform;
• Je betaalt onmiddellijk online.

Heb je al een gebruikersaccount?
• Log dan in met je persoonlijke gegevens (gebruikersnaam en wachtwoord)
• Je schrijft je kind(eren) online in via het platform;
• Je betaalt onmiddellijk online.

Ervaar je problemen bij het online inschrijven?
Stuur dan een mailtje naar: info.jeugd@sint-truiden.be of info.kinderopvang@sint-truiden.be of neem telefonisch contact met ons op via het nummer 011 70 18 80,
011 70 17 70 of 011 69 11 67.

Tarieven
Het tarief voor deelname aan bubbelpret bedraagt 25 euro per week. Vanaf het tweede kind is er een korting van 25% en betaal je dus 18.75 euro per week (bij gelijktijdige inschrijving van twee of meerdere kinderen). Wanneer je recht hebt op korting via de UiTPAS Haspengouw, dan betaal je 5 euro voor een week per kind. Beide kortingen zijn niet combineerbaar. Je krijgt steeds het meest voordelige tarief. Er worden geen inschrijvingsgelden terugbetaald, tenzij in geval van overmacht.