Orde van de Commeduur schenkt 1333 euro aan de dienst pediatrie van het Sint-Trudo ziekenhuis.

Algemeen

De Orde van de Commeduur schenkt op donderdag 28 Februari 2019 tijdens het Truiens carnavalsweekend maar liefst 1333 euro aan de dienst pediatrie van het Sint-Trudo ziekenhuis in Sint-Truiden.
Maar alsof dit nog niet genoeg was, toverden ze ook een mooie lach op de patiëntjes hun gezicht door het overhandigen van een passend geschenkje aan elk kind.

Zij hebben dit mooie bedrag bij elkaar gekregen door het organiseren van de “Trudo Quiz 2018”. Alsook zijn er zelfgemaakte kaders, gemaakt door Ridder en ex-prins Peter Vanelderen, verkocht.
Ook dit jaar vindt er weer een “Trudo Quiz” plaats voor het goede doel.

De Orde van de Commeduur mocht deze cheque overhandigen aan de directeur HR van het Sint-Trudo ziekenhuis, Jan Van Mierlo.

Ook wensen ze iedereen te bedanken voor de hulp en de steun om dit project tot een mooi einde te brengen.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemeen
1
Asfalt bloedheet tussen 12-18u: niet gaan wandelen met de hond

Verschillende dierenartsen vragen ons om te berichten dat het écht wel te heet is om met je hond te gaan wandelen met deze temperaturen. De kussentjes van honden staan gelijk aan de huid van de mens. Met temperaturen tot 50 graden van de asfalt riskeren ze 1e- en 2e-graads brandwonden. …

Algemeen
Trouwring in tuin gevonden

Lezers vonden in de tuin een opmerkelijke vondst. Het betreft een trouwring met gravure “Katleen – Andy 2003”. Graag delen. De eigenaar mag contact opnemen met de redactie. Gerelateerd