Club Brugge geeft scheidsrechter Laforge een propere hand

Sport

Club Brugge had afgelopen avond de overhand tijdens de 1-0 overwinning, dat wel. Hun powerplay bracht STVV dikwijls in verlegenheid.

Maar zoals Wesley Sonck terecht aanhaalde op Proximus TV: “dit Club is een penalty aan het zoeken”. En of ze hem gekregen hebben; Wesley maakt een overtreding op De Petter, maar Laforge ziet het anders en trekt abrupt geel voor De Petter. Penalty voor Club Brugge en Hans Vanaken schiet ‘m erin.

Voor de match lieten enkele thuisgebleven supporters al weten: “De verplaatsing naar Club Brugge slaan we bewust over, de scheidsrechter zorgt er steeds voor dat het een verloren verplaatsing is. Kijk maar naar vorig seizoen”.

Ook op internet klinkt het “waar was de VAR”? Wij vragen het ons ook af…

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sport
U15 Jong STVV provinciaal kampioen Limburg

Vandaag werd de u15 van Jong STVV provinciaal kampioen van Limburg. In een spannende finale versloegen ze St. Elen met 5-4! Bedankt aan Ronny Schmitz voor de berichtgeving! Gerelateerd

Sport
Kris Princen & Peter Kaspers winnen Rally van Haspengouw

Afgelopen weekend vond de openingsrally van het Belgian Rally Championship 2019. De Rally van Haspengouw werd gewonnen door Kris Princen en Peter Kaspers met de BMA Volkswagen Motorsport Polo R5 voor de Volkswagen Polo R5 van Cédric Cherain en de ŠKODA Fabia R5 van Sébastien Bedoret! Hieronder vind je de …