De leden van Popkoor Vocal4’s mochten hun eigen productie ‘Doodgraag’ op de planken van cultureel centrum De Bogaard brengen.

De voorbereidingen van dit bruisend optreden dateerden nog van voor de coronaperiode. De schrik zat er wel een beetje in om de productie ‘Doodgraag’ aan het publiek voor te stellen. Maar het werd een groot succes. Twee keer een volle zaal met een enthousiast publiek dat het meeslepend spektakel sterk waardeerde en dat uitdrukte in een welgemeende staande ovatie na elke voorstelling.

De productie van het popkoor was ook vernieuwend. Kunstenaar Jo Beerden van JeeBee Brush bracht live een kunstwerk tot leven, begeleid door het koor. De live begeleidingsband was subliem in hun vertolkingen van de moderne songs die het koor bracht. Met als hoogtepunt een fantastische solo in Purple Rain.

   

Het plaatje was echt compleet. In een regie van Johnny Weustenraed en onder leiding van Dirk-Jan Kerris werd het een wervelende show waar zowel publiek als zangers nauwelijks de tijd hadden om op adem te komen, laat staan van ook maar één moment van verveling te beleven. Iedereen was het er over eens: “Dit was af”.