Heugelijk nieuws uit Haspengouw, waar 2 bedrijven uit verschillende sectoren een exclusieve samenwerking zijn aangegaan. – Posterijen, de gekende ontbijt- en lunchlocatie in Sint-Truiden zal immers “hofleverancier” worden van Privé-sauna aquatron in Zepperen, Sint-Truiden.

Niet alleen kunnen er deluxe ontbijten worden besteld bij een wellnessarrangement; maar ook een uitgebreide tapas schotel of een ruim assortiment culinaire broodjes.

“Tegenwoordig gaat men op zoek naar een totaalbeleving, genieten met een hapje en een drankje. Door de samenwerking aan te gaan met Posterijen halen we niet alleen hun kwaliteit als verlengstuk van onze uitgebreide wellness arrangementen in huis, maar we onderstrepen ook nog eens het belang van de lokale handel!” Aldus zaakvoerders van Aquatron, Lennert en Stijn.

“Ik ben blij met deze opportuniteit, Lennert en Stijn zijn rasechte ondernemers en de klik was er onmiddellijk van bij het eerste gesprek. Op deze manier bereiken onze verse producten een nog groter publiek en dat in een zeer uniek kader, noem het gerust een win-win situatie!” (Stephanie, zaakvoerder Posterijen)

Kunnen er vanaf nu dan ook tapas schotels en broodjes besteld worden bij Posterijenathome?

“We leveren al op regelmatige basis vergaderbroodjes bij ondernemingen, indien er voldoende vraag is naar onze tapas schotels door klanten kunnen we op termijn dit zeker ook aanbieden op afhaalbasis.”, laat ze nog weten.

Een leuk wist-je-dat-je tot slot nog; bij Aquatron kan je niet enkel bij je geliefde of gezin gaan genieten, ook is het mogelijk om voor grote groepen -denk aan teambuildings of sportploegen- te reserveren. “Dat is inderdaad een mogelijkheid die vrijwel uniek is in de huidige markt, maar echt een aanrader. De reacties die we krijgen zijn unaniem positief!” Laten Lennert en Stijn nog weten met de brede glimlach!

Meer informatie:

Aquatron: Prijzen & info – Aquatron sauna & wellness

Terwouwenstraat 119

3800 Zepperen (Sint-Truiden)

Posterijen: www.posterijen.be & www.posterijenathome.be

Stapelstraat 27a, 3800 Sint-Truiden