210311-speel1Rond 1 april zullen het terras en de speeltuin rond de cafetaria van de sporthal klaar zijn. Ook de kinderen van de lagere scholen ‘t Nieverke en De Wonderwijzer gaven hun bedenkingen bij het project.

“We bedanken hen voor hun nuttige input. Uit ons gesprek bleek dat er toch ook wel veel vraag is naar een skatepark. Omdat we niet op één, twee, drie kunnen voldoen aan deze vraag hopen we deze zomer via dit skatekamp toch al enigszins tegemoet te komen aan de sportieve wens van de kinderen en jongeren in onze gemeente. Veel plezier en aarzel niet om je tijdig in te schrijven”, aldus sportschepen Miet Bessemans

210311-speel3Lovende commentaren op Facebook
Het ziet er alleszins veelbelovend uit… investeren in de jeugd, cafetaria sporthal (middenstand in het algemeen) is wel echt een must!
Mensen in het dorp houden en samen verbinden is wel echt prioritair t.o.v. bakstenen! De Nieuwerkerkenaar verkiest meer sociaal contact en verteer in zijn dorp, dan dat hij het elders moet gaan opzoeken!
Ook een positieve boost, aan de uitbater van de cafetaria! Het zal iedereen ten goede komen… leven in het dorp brengen is een doel!