• Stan Van Samang op 07/11 in GC De Passant Zoutleeuw. Tickets (35€ zitplaats) voor deze nieuwe tour zijn nog NIET beschikbaar, maar je kan wel genieten van de voorrangsregel door vooraf te reserveren via stefan@ruyloft-events.be .
  • try-out comedy Jens Dendconker ‘Voor Dendoncker thuis’ op 03/10 in GC De Passant Zoutleeuw. Tickets (12€ zitplaats) zijn nog NIET beschikbaar, maar je kan wel genieten van de voorrangsregel door vooraf te reserveren via stefan@ruyloft-events.be .
  • Uitstap naar de Foute party Qmusic op vrijdag 26 juni in Flanders Expo Gent. Er worden die dag (wellicht vanaf 19u) bus opstapplaatsen voorzien in Sint-Truiden, Zoutleeuw en Tienen waardoor je in goed gezelschap en zonder eigen vervoer een feestje kan bouwen met foute muziek. Terugkomst is voorlopig voorzien om 04u00. Je kan alvast plaatsen (60€ incl. bus en ticket) voorreserveren via stefan@ruyloft-events.be .
  • daguitstap naar de familie Planckaert met nadien Kerstmarkt Durbuy op zaterdag 5 december. Een unieke belevenis in aanwezigheid van de welgekende familie Planckaerts in de Ardennen. Het vertrek is ‘s morgens rond 09u00 met opstapplaatsen in Sint-Truiden, Zoutleeuw en Tienen. Aankomst Tenhuize Planckaerts rond 12u. Ter plaatse volgt een uitgebreid aperitief met hapjes, frietjes met stoofvlees en salade (alles à volonté) en een gebakje met koffie. Het geheel wordt natuurlijk opgeleukt met de acte de présence van Eddy en de familie. Muzikale animatie met Francesco en zijn gitaar en vervolgens meezingers van DJ Christopher. Vanaf de late namiddag is er een bezoek naar de Kerstmarkt in Durbuy. Aankomst terug thuis is voorzien rond 23u00. Je kan alvast plaatsen (75€ incl. bus en eten bij de familie) voorreserveren via stefan@ruyloft-events.be .

Wees snel voor deze events, want de beschikbare plaatsen zullen aan een razend tempo de deur uitgaan…

INFO & CONTACT: www.ruyloft-events.be & stefan@ruyloft-events.be

*