Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com)

Julie Wijnrocx is een dame van 27-jaar die zeker in de kijkers mag staan. Sinds 2015 is ze zaakvoerster van Schoonheidssalon Food & Facials in Sint-Truiden, ze houdt van wandelen samen met haar 2 trouwe hondjes en is finaliste bij de Miss Wellness Beauty Belgium 2020 verkiezingen.

Studies
Julie is afgestudeerd als kapster, schoonheidsspecialiste, ethisch deskundige, nagelstyliste, wimperstyliste, visagiste en is orthomoleculaire therapeute.  Om al haar capaciteiten aan te bieden is ze gestart met haar schoonheidssalon Food & Facials.

Schoonheidssalon Food & Facials
Julie heeft een goed uitgerust schoonheidssalon. Ze is gespecialiseerd in huidverbetering & alles wat met het gelaat te maken heeft. Niet alleen het uitzicht is belangrijk, maar ook de voeding.

  1. Voeding
    Julie start steeds met een intake gesprek om na te gaan wat je vraag en behoeften zijn. Dit kan gaan over orthomoleculaire voeding. Dit is een modern en gezond eetpatroon waarbij niet meer opgeslagen vet en ongezond buikvet verbranden om zo makkelijker overgewicht te verliezen. Het is belangrijk om de levensstijl aan te passen door extra voeding te eten en sommige te schrappen om zo te zorgen voor een goede balans. Zo heb je ook de Tanita bodyprint. Hierdoor kan Julie een complete weergave van de lichaamssamenstelling geven. Waarden zoals het gewicht, maar ook de spiermassa, het lichaamsvet, vochthuishouding en BMI worden nauwkeurig op het LCD-scherm weergegeven.
  2. Gelaat
    Vooraleer er begonnen wordt aan het gelaat, is er een intake gesprek. Hierbij wordt nagegaan wat de beste behandeling is (naadloze mesotherapie, dermaplane pro behandeling, cleansing, relax wo/men, fruitzuur peeling, masker, minerale make-up, wimperlifting, BrowStyling, waxing, …)

Julie wilt mensen bewust maken van een gezonde levensstijl. Ze heeft haar daarom als therapeute verdiept in de orthomoleculaire voedingsleer en is begonnen met mensen hieromtrent te coachen. Zij geeft haar kennis door aan stagiaires die bij haar praktijkervaring of lessen komen volgen of andere gegadigden. Daarnaast treedt ze soms op als jurylid in verschillende scholen.Miss Wellness Beauty Belgium 2020
Door deel te nemen aan de Miss Wellness Beauty Belgium 2020 verkiezingen zal Julie haar inzichten, interesses, kennis en kringen uitbreiden. Door dit avontuur heeft ze reeds de mensen achter Utsukusy BeLux, Sienna-X  en de zelfgemaakte juwelen met prachtige edelstenen van XCLSV Jewelry by Voss leren kennen. Ze hoopt op deze manier nog allerlei partners te mogen begroeten. Ze verruimt iedere dag haar kennis, niet alleen door samen te zijn met de andere finalisten maar door de hele entourage.

Het is duidelijk dat Julie de Miss Wellness Beauty Belgium 2020 is en hierbij Sint-Truiden gaat vertegenwoordigen. Ze is een parel van een vrouw en die verdient een eerste plaats.

Om Julie als Miss Wellness Beauty Belgium 2020 verkozen te krijgen en haar ambassadrice te maken van de beauty & wellness sector kan je stemmen via SMS:  MWB(spatie)4 naar 6630. Let er wel op : er zijn kosten aan verbonden van €1/ontvangen & verzonden SMS.

Het hele gebeuren ligt in handen van Patrick Matthys, de organisator van Miss Wellness Beauty Belgium 2020. Zijn vrouw Anne Rondags is hoofd techniek tijdens de finaleshow, hoofd visagie en zorgt voor de goede begeleiding.  Dave Ghysels is de choreograaf, defilécoach en mediatrainer.  Angelique De Wiest is hoofd van het promoteam en begeleid de meisjes en tevens make-up artist.  en Daisy de Cooman is het hoofd styling en de etiquette trainster. Deze mensen zijn de mental coaches en zorgen dat Miss Wellness Beauty Belgium 2020 jaarlijks een topevenement is.

Graag moedigt Julie alle dames aan om zich in te schrijven voor de komende editie van Miss Wellness Beauty Belgium 2021. Als je wilt groeien en je zaak open wilt laten bloeien, is dit een hele leuke ervaring en een unieke kans.

Filmpje: Miss Wellness Beauty Belgium 2020 – Julie Wijnrocx

Activiteiten
Begin oktober vertrekken de miss-kandidaten voor een weekje naar Turkije dankzij de organisatie van Miss Wellness Beauty Belgium. Hier worden ze klaargestoomd voor de gala avond. Andere activiteiten worden nog ingepland.

Finale
de Finaleshow gaat door op zaterdag 7 november 2020 in het Antwerpse Hilton Hotel, Groenplaats 32, 2000 Antwerpen. Hopelijk wordt Julie hier gekroond tot Miss Wellness Beauty Belgium 2020.

Tickets:
Schoonheidssalon Food & Facials, Julie Wijnrockx, Stapelbekerveld 23, 3800 SINT-TRUIDEN, GSM: +32 499 20 60 92e-mail: juliewijnrocx@gmail.com, Facebook: Miss Wellness Beauty 2020 verkiezingen , Facebook Food & Facials