THV – Luc Schiepers – Feest DJ Lucki Luc – Di Lucci

Activiteiten
1

Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com)

Wie kent er Luc Schiepers niet? De man die op menig feestje als dj gedraaid heeft onder de naam Di Lucci of Feest Dj Lucki Luc … en van foute party’s en foute muziek houdt? Ok ken je hem misschien als IT-er?

Luc is een geboren Truienaar die 3 schatten van kinderen heeft en … onlangs een nieuwe voordeur met een 5(0) gekregen heeft. Hij heeft steeds in de streek gewoond en is momenteel woonachtig te Rijkel.

Hij liep school in Sint-Aloysius Zepperen en de Ursulinen te Sint-Truiden. Hij was sterk in IT-toepassingen en heeft studies Toegepaste Economische informatica aan de Industriële Hoge School te Hasselt achter de rug.

IT
Van 1991 tot 2013 was Luc freelance IT-er bij verschillende grote bedrijven en bankinstellingen (vb. KBC).

Software consultant KMO
Sinds 2013 is Luc software consultant voor KMO- pakketten.

Smulpaleis
Van 1993 tot 1997 was Luc uitbater van een broodjesbar ‘het smulpaleis’ in de Zoutstraat te Sint-Truiden dat gelegen was tegenover de toen populaire jeugdcafé ‘De Bink’. Helaas moest hij hiermee stoppen doordat er verzakkingen in de grond werden vastgesteld en … het gebouw gesloopt moest worden. Tot heden is er nog altijd geen nieuwe woning of handelspand op deze plaats.

Vrije radio
In 1982 is Luc gestart bij Radio Hoepertingen dat zich achter Café de Blokhut bevond. Na 2 jaar, in 1984 ging hij over naar radio Baccara tot in 1994. Luc verzorgde eveneens de programmatie van 1986 tot 1991 bij de Sint-Truidense Radio Omroep (STRO).

DJ
Vanaf 1988 tot 1994 ging Luc meer als dj werken in cafés en op fuiven. Dit deed hij in combinatie met zijn presentatie op de vrije radio. Zo ging hij regelmatig draaien in de Bink in de Zoutstraat en even later was hij te horen op de vrije Radio Baccara.

Dj en producer
Luc maakt zelf tracks, voegt verschillende onderdelen van het nummer toe zoals een melodie, bas en eventuele effecten en extra instrumenten, waarna de track wordt afgemixt, remixed, maakt singels, … zo lag hij mee aan de basis van het liedje ‘Waar is da feestje…’ en vele andere bekende liedjes die hij eveneens geproducet heeft voor anderen.

Samenwerking
Luc is fier dat hij mag samenwerken met dj’s zoals Peter Van de Veire van M&M of Dimitri Wouters van Q Music. Hij hoopt op nog meer samenwerkingsakkoorden, ook in Sint-Truiden en … hoe fouter het is… hoe beter voor Luc.

Gouden plaat
Deze gouden plaat is uitgereikt aan Feest DJ Luc door CNR Records in België voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van het album Moose Bar – De Ultieme Moose Party Mix in België. Dit toont aan dat hij goed bezig is en nog veel te bieden heeft.

Waar vinden we Luc?
Feest DJ Lucki Luc was erbij op Tomorrowland 2018 en 2019 alsook op Tomorrowland Winter (Alpe d’Huez). Zo is hij ook te gast op Dance D-Vision, Hype-O-Dream en Kamping Kitsch.

Hij is een topper op schlagerfestivals of -avonden, Foute Party’s en Oktoberfeesten. Niet voor niets is hij heden de meest geboekte Ambiance DJ van het moment. Hij is heden actief in de studio… Binnenkort zal Luc nog een nieuwe klepper van een zomerhit op ons loslaten… Later zal je hier zeker meer over horen…

Contactgegevens
Je kunt Feest DJ Lucki Luc boeken bij het House of Entertainment, Gentsesteenweg 514, 9300 Aalst, Feest DJ Lucki Luc, website: www.houseofentertainment.be/

Facebook:  Feest DJ Lucki Luc

1 reactie

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Straffe kost, vindt onze straffe Waes, hier in ‘t Veilinghuis!

Wanneer BV’s aan het werken zijn, zijn ze ook onderhevig aan de wetten der menselijkheid: als je honger hebt moet je eten! Zo daagde Tom Waes deze middag op in het Veilinghuis. “Blijkbaar is hij ergens aan het filmen in de regio, en via wat zoekwerk op het internet en …

Algemeen
Toch weer Belgisch voetbal op Telenet?

Vandaag zouden Telenet en Eleven Sports dan toch een overeenkomst gaan tekenen over de uitzending van het Belgisch voetbal. Telenet-klanten hoeven dan toch niet van provider te veranderen om het nieuwe voetbalseizoen te volgen. Het Mechelse telecombedrijf staat dicht bij een akkoord met Eleven Sports, de nieuwe rechtenhouder van de …

Algemeen
Limburgers fietsen van Sint-Truiden naar Oostende en terug voor Fighters against Cancer..

Terwijl de massa verkoeling zocht aan zee en daarvoor afgelopen zaterdag drukke treinen en files wil trotseren, legde Bert Arnauts samen met zijn kompanen David Vanschoenwinkel, Michael Velkeneers, Dimitri Ceulemans, Dirk Timmermans en Ruben Putzeys de weg af met de fiets. In zee springen deden ze echter niet, ze zamelden …

%d bloggers liken dit: