Snelheid is belangrijk in deze corona tijden, versoepeling gaat vanaf morgen in, mondmaskers worden het normale van maandag.

“Woensdagavond hadden we de belofte gemaakt om extra mondmaskers aan onze inwoners te geven, gisteren zijn we ze persoonlijk gaan afhalen. Deze morgen werden ze allemaal verpakt en deze avond of ten laatste morgenvroeg liggen ze reeds in uw brievenbus! En dit door fantastisch teamwork”, zegt een zeer tevreden eerste schepen Kristof Pirard (VLDumont). Een team vrijwilligers heeft samen de (ontsmette) handen in elkaar gestoken en deze morgen samen 3650 zakjes gemaakt met elk twee mondmaskers in! “Deze worden op zondagnamiddag en -avond in gans Heers in de brievenbussen gestoken zodat elk huis alvast over 2 mondmaskers beschikt”, gaat schepen Pirard verder.

 “Nog maar eens een bewijs dat we een topteam zijn, dat klaar staat om in te springen voor het welzijn van al onze inwoners, en dat alleen maar omdat zij bij ons op nummer één staan”, besluit de burgemeester van Heers (van volgende maand).